Moze taki temat juz był, a ja go przeoczyłem na forum
No więc tak
Proponuje zmienic system walki z potworami na taki, ze postac gracza w przypadku walki z wieksza iloscia potworków atakuje tylko jednego potwora, az ten zginie.
Troche to jest denerwujące jak rozdasz kazdemu przeciwnikowi po ciosie i zaden nie zginie, a dla ciebie to zazwyczaj oznacza smierc.
Hmmm... o ile pamiętam ten pomysł był wielokrotnie włkowany, jednak nigdy nie zobaczyłem losu tych propozycji. Według mnie to dobry pomysł, chociaż mi to jest obojętne bo ja wygrywam (jak narazie) ze wszystkimi stworkami, dla mnie jest to zupełnie bez znaczenia kiedy zaatakuje jakiego. Ale dla słabszych graczy? Owszem, więc jeśli nie będzie to stanowić problemu to można coś takiego wprowadzić
ze postac gracza w przypadku walki z wieksza iloscia potworków atakuje tylko jednego potwora, az ten zginie.
to zalezy od szczescia czy dobije potworka czy zajmie sie innym tylk rola szczescia zdecydowanie na NIE
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Profesja: Mag
Nick: Toshibas
Level: 25
Wysłany: 05-05-2007, 09:34
Mogło by być ale ja też uważam iż będzie za łatwo potworki są wyznacznikami twojej mocy przed pójściem np. do bossa czy przejściem podziemi chodzi oto że jeżeli cię klepią wbij ze 2-3 lvle i będzie git tak jest z Zombie np. na 5 lvlu mnie klepały a na 8 już miałem ja na hita
BiKoN heh [Usunięty]
Wysłany: 05-05-2007, 09:38
ja tam potworki zawsze jade i jehalem wiecv jestem na nie
jak padasz dlatego, że odejmujesz prawie całe życie potworkowi i później zajmuje się innym potworkiem to daj trochę w siłe/magie a będziesz ich walić na jednego hita i będzie spokój
Macie racje, ze gra wtedy byłaby za łatwa, ale tu o mnie nie chodzi, bo ja mam potworki na raz, ale moim znajomym płakac sie chce jak dostaja baty w taki sposob jak przedstawiłem w temacie.