albo szukasz kolesia o nicku rycerz i ci wyskakuje cała tabelka a w tym rycerz,rycerzyk itp
i się okazuje ze rycerz to nie pełny nick bo kolega powiedział ze to nic rycerz i troche ciszej 2 a ty nie usłyyszałes i tera szukaj ...
Profesja: Mag
Nick: Toshibas
Level: 25
Wysłany: 03-05-2007, 21:21
1 Propozycja bardzo fajna oczywiście na TAK, rzeczywiście jest dużo dzieci takich co mają 47 chromosomów i tak właśnie zaśmiecają serwer
2 Co do drugiej nie za bardzo czaję o co kaman i się nie wypowiem
marus_13 napisał/a:
im mniej kont nieuzywanych tym mniej lagow
Konta nieużywane, jeśli w ogóle wpływają na lagi, to w minimalnym stopniu.
marus_13 napisał/a:
a bym jeszcze zaproponowal kasowanie kont ktore sa nieuzywane zalozmy 2 miechy
O ile wiem takie coś jest, a czas, po jakim jest usuwane konto jest zależny od poziomu postaci.
Dzieki za sprostowanie
ale w koncu podam taki przyklad
Moj kolega zakladal sobie postac w MF chcial dac se nick Wiesio ale taki gracz juz byl wiec dal se nick Rafal13 dobil ta postacia 77 lvl i bierze szukaj i nick Wiesio a tam ziomek ma nick Wiesio i ma 3 lvl Bez sens ziomek zalozyl se postac gra mu sie niespodobala i olal ta postac zamiast ja skasowac
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Popieram wszystkie propozycje, z tego co wiem kod literowy jest już wprowadzony. A co do wysyłania linków aktywacyjnych do maili to na przykładzie poczty o2 ma się 3 adresy: ...@o2.pl ; ...@go2pl ; ...@tlen.pl. Więc z jednego meila można zrobić 3 konta.
Więc jeśli ktos chce zrobić 2. konto na tym samym mailu (z inna końcówką) ukazywałby sie komuniakt 'Na ten mail wysłano już link aktywacyjny' itp.
Nie bądź taki brutalny. Powiedziałbym nie o godzinie a 12 godzinach lub dniu. Bo jesli ktoś stworzy konto i od razu musi gdzies pojechać? Wiem, że założenie konta trwa chwilę ale i tak uważam, że godzina to za krótko.
Więc jeśli ktos chce zrobić 2. konto na tym samym mailu (z inna końcówką) ukazywałby sie komuniakt 'Na ten mail wysłano już link aktywacyjny' itp.
A co jeśli dajmy na to konta marek @ op.pl i marek @ o2.pl należą do innych osób? Poza tym jak ktoś bardzo będzie chciał zrobić multi, to zawsze może założyć kolejne konto z innym nickiem.
Simon08 napisał/a:
ja bym proponowal ze jezeli gracz nie nabije 2 lvl w godzine to kasuje sie mu konto
ja bym proponowal ze jezeli gracz nie nabije 2 lvl w godzine to kasuje sie mu konto
w godzine mozna nabic 4 poziomy wiec luzik
To co on powiedzial to bez sens zupelny !!!!! przeciez jak w jedna godzine wykorzystam ruchy (a gracze na 100 lvl + to w cale ruchy nie wbija lvl a co dopiero w godzine) to do drugiej godziny mi sie ruchy nie zaladuja i nie wbija 2 lvl Ty rycerzyk masz 23 lvl zobaczymy jak "podrosniesz" to pogadamy z reszta nie bede sie budzil o 3 w nocy zeby zagrac w MF i tak co godzine
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
A co jeśli dajmy na to konta marek @ op.pl i marek @ o2.pl należą do innych osób? Poza tym jak ktoś bardzo będzie chciał zrobić multi, to zawsze może założyć kolejne konto z innym nickiem.
Simon08 napisał/a:
Godzina to zdecydowanie za krótko.
Wszystkie koncówki maili jakie wymienil Rycerzyk to 3 rozne adresy jednego konta na tlenie. Tzn. ze na jaki bys nie napisał to i tak wszystkie maile trafiaja do jednego usera - czytaj uwaznie Pozatym pomysly powinny byc wprowadzone w zycie
Już dawno rejestracja powinna się zmienić ...
Teraz wpisujesz byle jaki e mail i jedziesz, a potem jest płacz "Ukradli mi konto a miałem fałszywego maila" ...
Druga propozycja też na tak