Zrobiłem reset stat i dodałem je i wtedy zaatakował mnie jakiś gościu i straciłem level . Zabrało mi z każdej statystyki bazowej po 2 albo 3 staty.A ja nie chce żeby tak było ,czy nie lepiej samemu sobie zmniejszyć ??
Kompletnie na NIE!
Jak tracisz level to od razu 10 pkt !
maxymilianek [Usunięty]
Wysłany: 05-05-2007, 19:17
no to chociaż losowo z czegoś odjeło 10 stat a nie z każdego po trochu !!
Sir_Fatum [Usunięty]
Wysłany: 05-05-2007, 19:17
Nie poniewaz jak by kazdy sam sobie zmniejszyl tam gdzie chcial by bylo zle , a tak nic jest niepewne
maxymilianek [Usunięty]
Wysłany: 05-05-2007, 19:19
chyba mie troche nie zrozumieliście
zrobiłem resa ,straciłem level i z każdej statystyki bazowej odjeło mi po trochu pkt. ,a czy nie lepiej z jednego odjąć odrazu 10 ?? (małe a cieszy)
no to chociaż losowo z czegoś odjeło 10 stat a nie z każdego po trochu !!
Lol...
grasz w ta gre,masz 76 level,a ciemny jestes,,,
jak z 75 levelu wbiejsz na 76 i rozdasz 1 pkt w sile,9 w szczescie
To przy spadku z 76 na 75 tracisz to,co dales na levelku,czyli tracisz 1 pkt z sily i 9 szczescia.
A po co? Awansujesz sobie z powrotem na wyższy poziom i dodasz tam, gdzie ci odjęło... Nie widzę sensu takiego rozwiązania, zwłaszcza po resecie statów.
bez sensu byly by specjalne spadki z lvl zeby móc sobie odjac niepotrzebna statystyke i dodac w inna która potrzebuje gracz
losowe odejmowanie pkt bazowyc zapobiega takim praktykom wiec tak jak jest teraz jest dobrze i powinno pozostac tak dalej
NIE zupelny bezsens bo np. jezeli lvl dobijesz i dasz 10 w szybkosc a pozniej lvl stracisz to z tego co wiem zabierze ci te 10 szybkosci co dodales ... Wiec jest dobrze... Po co ta propozycja?
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Ni podoba mi się! Bo osłabianie siebie w ramach stania się lepszym byłoby kluczowe a w liczbie 20 znaczący wpływ by miało! Niuch, niuch śmierdzi mi tu próbą użycia czarnej magii! Nhadala na stos z nimi na stos! Spalić pomysł i właściciela!