Profesja: Mag
Nick: Toshibas
Level: 25
Wysłany: 04-05-2007, 08:48 Lepsze życie dla teamów i brak oczopląsu
Moje propozycje dotyczą troszkę tem a też wyglądu okna z graczami :
1 Team w oknie powinien byc wyruzniony innym kolorem
2 Przywrócenie czasu protu na mapie widocznego w oknie każdemu członkowi
3 Mozna by teamy oddzielić całkowicie do osobnego okienka od graczy solo, byłoby to bardzo przydatne i o wiele bardziej funkcyjne
Co wy na to ?
1 Z tego co wiem to twój team jest oznaczony zielonym napisem drużyna, nie trudno rozpoznać własny team.
2 Troche nie rozumiem o co kaman...
3 Przecież członkowie teamu są na samym dole listy graczy na danym polu, więc chyba nie jest potrzebna specjalna tabelka z członkami teamu
Profesja: Mag
Nick: Toshibas
Level: 25
Wysłany: 04-05-2007, 09:19
Ej ludzie wy wogóle nie umiecie myśleć i czytać ze zrozumieniem :
1 To ma byc caly team innym kolerem razem z TAGIEM, Nazwami ludzi i przypisem DRUZYNA
2 Nie atakowac głabku swoich tylko kazdy chce wiedziec ile kompani maja prota nie zawsze giniemy razem o tej samej porze
3 Teamy sa razem z graczami w tabeli pomieszane i nie ma rzadneg oddzielenia OMG
O Toshiba nowy uzytkownik forum i juz tak dobre propozycje
1. Jak najbardziej. Ludzie z druzyny bardziej zucali by sie w oko
2. No baa pewnie ze tak! Przeciez interesuje mnie ile moj ziomek z teamu ma prota czy moga nas w kazdej chwili zaatakowac czy nie a nie zapytam sie go ile ma prota jak jest offline
3. Nom mozna by bylo zrobic oddzielna tabelke ale mi bez roznicy
Gratuluje dobrych pomyslow
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Widze ze wszyscy uzytkownicy sa na TAK bardzo mnie to cieszy
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293