Nie uważam tego za argument za zaglądaniem. Swoją drogą: możesz mi powiedzieć po co takie coś miałoby zostać wprowadzone? Bo ja nie widzę większego sensu - poza właśnie zaglądaniem do cudzych kieszeni.
A ja widze sens - chć by po to aby zpbaczyć jakie sa średnie ceny na targu za dany przedmiot.
Jestem na tak ponieważ: ułatwiło by to troszkę życie no i nie widzielibyśmy tej denerwującej informacji, że dany przedmiot(sory jak się pomyle) nie istnieję.
Jestem na nie: za dużo roboty i zbędny czas na robienie tego, a jak wiemy czas to pieniądz. Lepiej wykorzystać go na jakieś inne pomysły.
E, za prosto byś chciał. Poza tym nie musisz cały czas pilnować - zapamiętujesz czas zakończenia aukcji, logujesz się 3 minuty przed końcem i już masz. To jeszcze mi powiedz po co ma być ta historia kto kiedy przebijał i o ile.
Pomysł przydałby sie, choćby w orjentacji, ile co i gdzie kosztuje.... a lagi... znowu wielkich nie wytwozy.... TAK
Jak już ktoś wyżej powiedział:
Pitazboras napisał/a:
E, za prosto byś chciał. Poza tym nie musisz cały czas pilnować - zapamiętujesz czas zakończenia aukcji, logujesz się 3 minuty przed końcem i już masz.
TAJNIAK napisał/a:
Moim zdaniem to ten pomysł by się przydał na my-fantasy a więc jestem na TAK