A więc moja mała propozycja to dodanie opisu działań atrybutów do FAQ ponieważ nowi gracze czasem to czytają i po pewnym czasie (po zniknięciu informacji w prawym górnym rogu) znów mogą pojawić sie pytania co do działania atrybutów dlatego warto wpisać to w FAQ dodać do podpunktu miasto--->Świątynia
ta mówię o tym że o ile procent zwiększa co 1 pkt atrybutu o ile sie nie mylę to to jest 1pkt = 1% ... a to o czym mówisz pierwszym jakoś mi sie nie wyświetla
Ale to jest opisane w pomocy w Swiatyni - wystarczy kliknac na znak zapytania
w gornym prawym rogu.. Mozna to dodac do dzialu FAQ dotyczacego Swiatyni.
Ale znajac zycie i tak nikt tego czytac nie bedzie, tylko pobiegnie na forum i zada
durnowate pytanie..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
W ogóle FAQ (tzw. najczęściej zadawane pytania) nie spełnia swojego zadania (co kiedyś może zostanie poprawione, hehe). A Pomoc (znaki zapytania na niemal każdej podstronie) w grze jest na tyle rozbudowana, że można tam znaleźć niezbędne informacje. A w razie potrzeby GM mogą z łatwością edytować treść tych komunikatów (braki, błędy proszę zgłaszać, np. do mnie, PW na forum).
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem