hmm po namyśle to bardzo ciekawy pomysł oczywiście możnabyłoby zrobić na link lub na coś takiego. Oczywiście to tylko kosmetyka i dobiero na koniec można by było cos takiego zrobić no w końcu pierwsza wioska była tak zrobiona no to czemu nie miasta?? jestem ZA
hmm po namyśle to bardzo ciekawy pomysł oczywiście możnabyłoby zrobić na link lub na coś takiego. Oczywiście to tylko kosmetyka i dobiero na koniec można by było cos takiego zrobić no w końcu pierwsza wioska była tak zrobiona no to czemu nie miasta?? jestem ZA
Taka propozycja już była i nie weszła.
Dlaczego?
nie wiem jak wy, ja nie zamierzam zachrzaniać
przez kolejne 30 pól, żeby dojść do fontanny
czy do sklepu, albo na targ.
_________________ nie działam już aktywnie na scenie MF
Ucz się ucz, bo nauka do potęgi klucz;
a jak będziesz mieć dużo kluczy,
złamiesz wszystkie zabezpieczenia.
źle ci jak teraz jest??? na NIE wiem że to ciekawy pomysł ale nie potrzebnie obciązy serwer
MaRcIn91 [Usunięty]
Wysłany: 24-05-2007, 20:02
już nie wiecie sami czego chcecie jedni ''pragną'' aby fontanna uzdrowień uzdrawiała od razu po wejściu do miasta a ty teraz składasz nam taką propozycje żeby dochodzić do niej wyobrażasz sobie co to by było gdyby na MF były lagi ?? mam nadzieje że tak...