Chodzi o to żeby w polu przed [ albo z boku z tyłu ] bosem nie byli byśmy atakowani . Np. niedawno troche się nachodziłem po labiryncie patrze i kobrę widzę ,atakuje ją i przegrywam kiedy chce drugi raz zaatakować wyskakuje przemiły tekst [ZOSTAŁEŚ ZAATAKOWANY ! ]
i przegrałem . A ruchów już zabrakło !
P.S. Wiem że można wysłać smsa ale nie chodzi o ruchy tylko o to że nigdy tam nie moge dojść bo mnie potwory zabijają .A teraz fartem mi się udało ,
To znaczy dla mnie dobre było by zrobienie walke z bossem w osobnej komnacie (szuka sie w labiryncie wyjścia,nie bossa) i tam jest "Strefa ochrony" ale trafiają się potwory by np. podciągnąć level gdy mało brakuje do zabicia bossa.Ale to by wymagało modernizacji całej gry i podziemi ;p Ale to co Ty mówisz/piszesz to całkiem realne i przydatne.Jestem na tak
nie wiem coś ty robił ale przecież po walce są 2 minuty ochrony więc albo strasznie długo stałeś albo jakiś błąd.
Osobiście popieram propozycje bo mimo wszystko zdarzały mi się sytuacje że zanim zaatakowałem bossa ktoś mnie zabijał więc popieram.
ja tak samo jestem przy duchach i raz przegrałem i dedlem zamkneło mi się mfo i po 3 min wchodze juz chce atakowac teraz juz wiem jak je zabic i cytat "zostałęś zaatakowany" więc na tak
takie pole ochrony przydalo by sie takze na ze dwie kratki przed miastem poniewaz bardzo czesto zdaza mi sie ze chce juz zrobic ostatni ruch w kierunku miasta a tu: zostales zaatakowany.. ja jestem ZA
takie pole ochrony przydalo by sie takze na ze dwie kratki przed miastem poniewaz bardzo czesto zdaza mi sie ze chce juz zrobic ostatni ruch w kierunku miasta a tu: zostales zaatakowany.. ja jestem ZA
CIE Dojada...2 pola przed miastem powiadasz ? to gdzie niby walczyc mają ludzie ? na walki rzadko kto się umawię więc najczęściej stawają przed miastem...