Wysłany: 30-05-2007, 15:52 Mała korekta uzbrojenia.
Chciałbym wam zaproponować małą zmianę w uzbrojeniu, a mianowicie aby wprowadzić jakieś itemki które dawałyby unikanie magii. Zauwarzyłem że wszystkie buty dają do zwykłych uników, nawet Parłowe buty które mają 199 defa magicvznego maja 80 uników zwykłych, każdy zakłada te buty na walke z magiem a po co mu w niej zwykłe uniki, przydałyby się uniki magii.
Comment please
Ostatnio zmieniony przez Zawy 30-05-2007, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem ZA! Jestem magiem i mnie to denerwuje. Jedyne itemy dające coś do uników i celności mag. to buty posłańca, pierścień zwinności, i pierścień celności. 3 itemy na około 500 eq!!
Ostatnio zmieniony przez koshiba 30-05-2007, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Hmm pomysł mi sie niepodoba.
Jestem na nie.
Ponieważ wiadmome ze woj zawsze uniknie ciosów maga bo ma mnustwo szcześcia.:(
Przez dodanie unikania magi mag by prawie nieatakował w walce.
Zawy jest wojem więc pomysł jest dlaniego dobry natomiast dla magów +/-
Nie ma tego tak dużo (uników mag.) ponieważ broń maga nie ma minusów.
Gdyby miala minusy tak jak woja to dlaczego nie..
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
I moze jeszcze jak beda uniki magiczne, to wprowadzimy uniki fizyczne... ciekawe.
Uniki to uniki. Jak idac pod niskim drzewem nie schylisz glowy to sie w nia uderzysz. A jak nie zamkniesz powiek jak leci w kierunku Twoich oczu super magiczna mucha, to bedziesz musial oczy trzec.
Nie widze powodu, zeby rozrozniac rozne rodzaje unikow. Rozumiem, ze mozna uniknac ognia obchodzac go dookola, albo pocisku magicznego uchylajac sie...
Ale w jaki sposob chialbys uniknac np. wiatru?
Moze jako bronie wprowadzimy wiatrochrony lub parasole?
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Moze jako bronie wprowadzimy wiatrochrony lub parasole?
a od czego chronił by piorunohron?
Cytat:
haha lol moze jeszcze jesli sie napijesz piwa to masz o 99 % obrazenia od lodu nizsze, co ?
To było troche nie na miejscu.
Topic.
Zaś coś źle z eq?Była korekta i niech zostanie tak jak jest.Uników magicznych?Po co?Daj w szczęście a je bedziesz miał.W dodatku teraz jest temat że chcecie celności mag to po co wam zaś uniki mag?Głupie moim zdaniem.Na nie.