Mam Pomysł żeby stworzyć Takiego Potworka który nas nie bije i ma np 10tys Zycia Zeby sprawdzic za ile najwiecej bijemy i Ten potworek znajdowal by sie w kazdy miescie na Arenie!
[ Dodano: 31-05-2007, 17:04 ]
ale mam nowy Pomysl ZEby kazdy gracz jak sie loguje mial taka zagedke wymyslonol przez siebie bo jak by ktos sie wkradl to morze latwo wszystko pozmieniac a tak by musial rozwiazac zagadke a jak zle uzupelni 10 razy to ban ip na 1 dzien? co wy na to
ale mam nowy Pomysl ZEby kazdy gracz jak sie loguje mial taka zagedke wymyslonol przez siebie bo jak by ktos sie wkradl to morze latwo wszystko pozmieniac a tak by musial rozwiazac zagadke a jak zle uzupelni 10 razy to ban ip na 1 dzien? co wy na to
To jest coś w podobie pytania pomocniczego. Ale nawet jak Ci ktoś coś zmieni w profilu
(chodzi mi o hasło) to możesz sobie je przypomnieć mailem. Ale podoba mi się to i
chyba nie jest trudne do wprowadzenia ??
I za każdym razem jak się loguję, to mam podawać i hasło i rozwiązanie zagadki? Proszę was, nie róbcie mi tego... Jak ktoś jest na tyle nieuważny (naiwny?), że mu kradną hasło, to i zagadkę mu ukradną, bo to działa na tej samej zasadzie. Równie dobrze mogłyby być dwa hasła.
To jest coś w podobie pytania pomocniczego. Ale nawet jak Ci ktoś coś zmieni w profilu
(chodzi mi o hasło) to możesz sobie je przypomnieć mailem. Ale podoba mi się to i
chyba nie jest trudne do wprowadzenia ??
Proponuje czytnik teczowki oka wprowadzic. Przykleisz sobie taki na monitorze. Lepszy od hasla i zagadki.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec