No proponuje jeszcze identyfikator odciskow palcow. Kto jest za?
A jak Ci ktos utnie palec? Zaraz sypna sie Pw do gemow, "Panie GMie, ktos mi ucial palec, prosze o pomoc, bo on mi ukradnie konto...aaaa... co ja teraz zrobie"
Oko jest ciezej wydlubac w calosci zachowujac jego zywe parametry identyfikowalne dla czytnika zrenic.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Mam inny pomysl Licze sie z krytyką Kazdy ma ustawic w profilu swuj numer komurki i jak ktos sie zaloguje na postaci dostaje on wtedy sms-a na komurke!
albo wprowadzic taki notatnik w Czasie wlaczania Strony Dany Uzytkownik bendzie coś wpisywal i na jakiej postaci, A jak chce zminic postac to w notatniku musi napisac cocs i na jakiej postaci bendzie gral. To by ulatwilo Gm Sprawdzanie kto ma multi
Mam inny pomysl Licze sie z krytyką Kazdy ma ustawic w profilu swuj numer komurki i jak ktos sie zaloguje na postaci dostaje on wtedy sms-a na komurke!
No i jak to by miało wykryć że to ktoś inny się zalogował nie ja ??
Jakbym się sam logował to by co chwilę przychodził "esemes"
Nie za bardzo rozumiem ideę tego pomysłu... Zresztą dwie sprawy:
1. Nie każdy ma komórkę.
2. Nie każdemu by się chciało usuwać smsa (żeby skrzynki nie zapychał) za każdym razem jak się loguje.
Pomysł z czytnikiem tęczówki mi się bardziej podoba. A tak na poważnie to teraz jest dobrze - w obecnym systemie najsłabszym ogniwem jest człowiek, a na lolków, którzy udostępniają swoje hasła nie ma rady...