jak dla mnie to już dawno powinna być taka umiejętność jak: lewitacji, pływania po morzu albo przeprawy przez morze.
Jednak wtedy też musiałyby być jakieś potworki na 'oceanie mf'.
Ja w ogóle jestem za tym żeby było więcej obiektów w mieście i jego obrębach.
A statek jest tego nawet dobrym przykładem
Pomysł jest gites... ale żeby nie było tak ,że z mf robimy pokemony czy coś podobnego
bardzo ciekawy pomysl...
ale moim zdaniem jesli zostaniemy na statku na morzu czy gdzies zacumujemy... wszystko jedno ale bedziemy w statku i sie wylogowywujemy to za nie wiem 1 dzien albo 6 godzin ( tu istnietniej dowolnosc) plaiclibysmy oplate... np 100 tyś
_________________ ZAUFANIE....
mhm.. niech ktos sie zastanowi co to..
Jak już mówiłem pomysł jest cool tylko żeby opłaty byłe bardzo wysoki albo wysokie.
Wysłany: 06-06-2007, 15:27
Ashiro napisał/a:
Nawet Nawet
Tylko po co ten ponton ?? mały żaglowiec i duży żaglowiec ??
Po prosty jest jeden "Statek" i koniec. Możemy sobie nim pływać wokół kontynentu i tyle. Nawet mam do tego jeszcze parę pomysłów ale nie wiem czy się tu tak rozpędzać
Tylko jeden ??
Lepiej jakby było kilka żeby ubogsi gracze też mogli by sobie popływać
pomysl kojazy mi sie z heroes bo tam tez plywalismy sobie w statku i zbiealismy rzeczy .jestem na nie poniewaz na nastepne upadate musielibysmy z 1-1,5 miesiaca dluzej czekac
Brolly [Usunięty]
Wysłany: 06-06-2007, 18:31
risse napisał/a:
pomysl kojazy mi sie z heroes bo tam tez plywalismy sobie w statku i zbiealismy rzeczy .jestem na nie poniewaz na nastepne upadate musielibysmy z 1-1,5 miesiaca dluzej czekac
OMG , przecież to by nie było w tym udpade tylko w jakimś dalszym
offtop
ty myślisz że każda napisana i zaakceptowana przez admina propozycja będzie w tym udpade ??