mógłbyś z łaski swojej NIE KRZYCZEĆ?! bo przyznam że wyprowadza mnie to z równowagi.
Skąd taki GM ma wiedzieć że Ty to Ty a nie kto inny? równie dobrze moge powiedzieć "zbanujcie IGL'a bo to moje konto, ktoś mi je ukradł". Myślisz że mi ktoś uwierzy?
Przepraszam nie chcialem krzyczec mialem wlaczony caps lock...Dobrze wiec tak po pierwsze nie musi go interesic to...mam z nim multi i tyle wiec nawet jakby nie byla to moja postac to i tak powinna siedziec. Po drugie moge CI podac jaki jest mail na ta postac:) po 3 moge CI pokazac screena ze statami...:) cos jeszcze?? BTW mieszkamy blisko siebie ja w lodzi;d BTw Mam skrypt do poprzedniej prezentacji handego...
Ostatnio zmieniony przez Hande 04-06-2007, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz,jakby to nie była Twoja postać to ciężko było by mieć z nią multi ;p MAil na postać to w sumie nic trudnego do zdobycia.Ale ten screen to już jakiś dowód Ale jednak Bartosh raczej nie pomoże
mam z nim mutli:) Oznacza to dokladnie tyle ze logowalem sie na jego postac:)(heh znaczy moja) zaraz wrzuce na image shacka screena ze statami:) odrazu mowie ze sa troszke zmodyfikowane poniewaz mialy za zadanie wyludzac esy;p hihi:) JEzeli chodzi o ip to mam zewnetrzne wiec nie mam w tej samej sieci co on a jakbym mial to bym mu zrobil kuku tylko ze za daleko mieszkamy od siebie...na maila tez haslo zostalo zmienione:) BTW ta gra nie widzi ip:) Pozdro....Heh sora...ale nie wiem gdzies mi sie zapodzialy statusy na lapku chyba mam...mozecie sobie zaraz luknac na gracza de4th bedzie mial ladnego prezenta:]
Co masz na mysli, ze padl Ci mail? Niby w jaki sposob? ; >
Bo ja wiem ? Poprostu maile nie dochodzą To już drugi,na gmailu.Nie mam żadnych dowodów by udowodnić że tak jest bo co mam zrobić? Passy rozdawać ?A co to keylogger-wiem.
poza tym... żadne hasło nie jest "nie do złamania"
No niby tak... ale jakbyś widział moje hasło to byś się zdziwił.
Moja rada to nie zapisywać hasła w żadnym pliku.txt lub innym oraz nie używać "zapamiętywania haseł"
Są takie programy(czyt.wirusy/trojany, jak zwał tak zwał ) które wyciągają pliki cookie's.
Jedno złe kliknięcie i... wałek, osoba która nam to wysłała dostaje pożądane hasło.
Wystarczy te kilka min żeby sprzedać eq i wysłać poje do... kogokolwiek.
Najlepsze teraz jest to ,że już nie można zbijać lvla do zera
Pomyślcie co by było gdyby był R-Key.
Teraz oszuści pytają tylko o hasło ,żeby "dać nam GMa". Jest to chwilowa utrata konta bo z czasem i tak odzyskamy hasło na meila.
A podając komuś R-keya tak jakby dzielimy się z nim kontem już do końca ,bo w każdej chwili za pomocą niego może przypomnieć sobie hasło.
Jestem stanowczo na NIE. Jak ktoś chce to konta nie straci. A taki r-key narażał by tylko newbie no i nOObów na utarte konta.
A podając komuś R-keya tak jakby dzielimy się z nim kontem już do końca ,bo w każdej chwili za pomocą niego może przypomnieć sobie hasło.
Cytat:
[mówie o tych co nie dają passów za "1000000 G i bycie GMem"]
Ale tu w sumie problem,bo po złamaniu R-Keya już konta się nie odzyska,a szanse że mail padnie (jak u mnie) są zapewne bardoz małe.W sumie powoli jestem na 50/50
ostre słówka tu padają na temat tibii... tibia "być" nudna ale "óczy" języków obcych ;p jak to "było napisane" na nonsopedii "w tibii poruszasz się małym pixelkiem po pixelkowym świeci"
a teraz słówko na temata idei tego pana o nicku HANDE: za bardzo nie rozumiem jest przy logowaniu w mfo napisane "przypomnienie..." [...]