Wysłany: 06-06-2007, 15:35 Przedmioty z nowego świata .
Tak jak mi wiadomo na nowym świecie bądą mikstury życia lvl5 . Teraz wyobraście sobie jakby ktoś z drugiego świata poztawił rózne przedmioty na pierwszy świat . Moja propozycja to ,żeby nie było możliwości postawienia na targu w pierwszym świecie przedmiotów z drugiego . Ponieważ jakby takie osoby z 80 level miały by na sobie mikstury lv5 to by były bardzo dobre . Co o tym myślicie ??
Znaczy się ja nie mam zdania no ale przecież jak osoby z drugiego świata będą przywozić te mikstury to każdy będzie miał do nich dostęp...i nie będzie gorszych i lepszych...
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 06-06-2007, 15:53
fakt temat durny, ale jedna rzecz mnie zastanawia... skoro teraz jest tak dużo możliwości leczenia:
mix lv 1
mix lv 2
mix lv 3
mix lv 4
mix regeneracji
kaktusy
eliksiry
gem leczenie
i do tego dojdzie lv 5 to sądzę że zacznie nam gwałtownie przybywać remisów..... Tak myślę, jeśli źle to wyprowadzcie mnie z błedu. Może jednak powinniśmy zwiększyć limit tur przed tym updatem
Chyba poto dochodzimy do jakiegoś miasta żeby muc z niego sprzedawać żeczy nie?
Cytat:
bezsens.com
Mądry człowiek
W dodatku z tego by sie kasa brała!Ten kto tam jeszcze nie doszedł by sobie kupował te mixy lvl5 i sprzedawał na targu.Widziałem wiele sytuacji gdy boss bił ponad 5k hp więc taki miks by sie przydał żeby nie marnować tury
ja cie wyprowadzę! wątpię żeby igl pocinał z leceniem sie kaktusami bo to samobójstwo jest... to samo lvl 1 i 2 a nawet 3 na wyższym lvlu
@adi to żal.pl już sie oklepane zrobiło
0_0 o lol... Yyy IGL chyba poradził by sobie nawet bez mikstur wątpie że zadają mu więcej niż 1000... A co do tematu jestem na NIE, ponieważ targ ma za zadanie wiadomo jakie Gracz z wyższym lvlem chcę zarobić troszkę kaski i sprzedaje itemki niższym levelkom P Niższe levelki się łaszą na takie "smakołyki" i licytują ;D a kaska pięknie leci Żyć nie umierać
Yyy IGL chyba poradził by sobie nawet bez mikstur wątpie że zadają mu więcej niż 1000...
Oj, zdziwiłbyś się Ale co do pozostałej części twojej wypowiedzi to się zgadzam, czyli również jestem na nie. Sprzedawanie mikstur wyższych poziomów w niższych miastach nigdy nie budziło sprzeciwu, więc nie wiem czemu teraz miałoby budzić.
Admin moze wogule zablokowac podroz miedzy swiatami albo co bardziej prawdopodobne beda duze koszty podrozy z jednego kontynatu na 2 w postaci ruchow moze to byc nawet 70 ruchow a wtedy juz tak im sie nie bedzie oplacalo jezdzic ale jak beda chcieli to pojada.