Razem z qmplem zastanawiamy się nad poważną kwestią a mianowicie kto ma lepszy program w TVN. Czyli... Szymon Majewski vs Kuba Wojewódzki. Zapraszam do głosowania.
Edit@
Dla wyjasnienia:
Opcja w ankiecie Chyba obaj znaczy, że ich programy są porównywalne i ciężko wybrać który lepszy. Takie info, bo wydaje mi się, że źle ująłem to Chyba obaj i ludzie nie rozumieli o co mi chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Marvelous 20-05-2007, 10:08, w całości zmieniany 2 razy
Zamiast tylko pisać, na co głosujecie, może powiecie dlaczego ?
Ja głosuję na Wojewódzkiego, bo dowcipy Majewskiego są... mało inteligentne, jedyne co u Majewskiego jest dobre to końca nie widać i niektóre teksty z rozmów w tłoku, ale tak całościowo program jest wyraźnie wyreżyserowany, u Wojewódzkiego reżyserki tak bardzo nie widać.
Jak dla mnie Kuba jest jest bardziej wiarygodny bo kiedy zaprasza kogoś to gada o wszystkim (życie prywatne itp.). Szymon jest na 2-im miejscu ma ciekawe anegdoty o polityce ale on już się wypalił. Kuba sie nie boi że jak przeklnie w TV i nie jest to odznaczone głosem PIIIIIIIIP to go nie wywalą przez to. Pozatym większa jest oglądalność jego jak Szymona. Chłopina ma jaja a widzowie tego wymagają
Wojewódzkiego odkąd zaczął pojawiać się częściej w TV od razu polubiłem.
Wcześniej tylko słuchałem AntyRadia. Gość wie o czym gada i do czego zmierza.
Dla tych co wydaje się nudny widać, że wystarcza niski poziom Majewskiego, którego TVN
w opozycji Showmena wyrzucił na antenę (jeszcze jak Wojewódzki był w Polsacie).
Jak dla mnie Majewski ma strasznie sztuczny i chaotyczny program.
Nie wspominam już o tych jego przebierańcach. Żygać się chce.
Pier.. trzy po trzy i tyle. Niczego ciekawego nie prezentuje a i mało zabawny jest.
Malowana lala nic więcej.
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
lepik [Usunięty]
Wysłany: 21-05-2007, 10:15
Wojewódzki jest najlepszy ,bo ma inteligentną ironię czego Majewski nie posiada.Śmieszne było jak był u niego Lepper.Kilka słowek z ich dialogu:
Lepper-NAzywam się ANDRIJ LEPPER a WY
Wojewódzki-My nie...
Lepper-Moja córka jest bardzo inteligentna
Wojewódzki-Hmmm...Ciekawe po kim to ma
Według mnie program Szymona jest lepszy bo zaprasza same ziomy ma końca nie widać i rozmowy w tłoku a Kuba moze i ma leepsze teksty ale ogólnie program jego jest nudny
Ja tam wole Kubusia. Facet ma dla mnie śmieszniejszy humor. Majewskiego lubiłem w "Jak łyse konie", "Szymon Majewski Show" to dla mnie jedna wielka pomyłka. Nic w tym programie mi się nie podoba.
_________________ Proszę nie zwracać uwagi na ortografie i inne duperele.