Na pierwszy rzut oka wszystko jest super .
Można zrobić własny turniej, ustawić wszystkie opcje (prawie jak admin )
Ale po chwili zastanowienia się coś tu śmierdzi ...
Mamy np turnieje z takimi kryteriami lvl'owymi : 1-250, 1-600.
Przecież wiadome, że jeśli do takiego turnieju zapisze się funreal_pyre
lub IGL to zwycięzca jest z góry ustalony .
Mogą też się pojawić pierwsze przekręty związane z przekazywaniem itemów, które
można ustawić jako nagrody za określone miejsce ...
Narazie mamy tylko kilka turniejów, ale z czasem będzie tego dużo ... i GM'owie będą mieli przy tym sporo roboty ^^
Więc podsumowując: według mnie sam pomysł jest bardzo dobry aczkolwiek nieco niedopracowany ... narazie możemy tylko spekulować ale po jakimś czasie zobaczymy co z tego wyniknie.
Amen
Tak mi przyszlo do glowy, zeby koszt przystapienia do turnieju
byl zalezny od wartosci nagrody/nagrod.. Nie chce mi sie myslec
nad szczegolami, daje tylko idee ; >
Tak wiem, leniuch ze mnie ; P
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
A tak mi pzrszyło do głowy, że skoro o godzinie np 12 mamy walke turniejową z magiem i pojedynka z wojem to troszke jest nieciekawie. Wg. mnie godziny walk turniejowych powinny być inne od pojedynków.
Coś wątpie że nie zostanie wynaleziony taki przekręt z pozoru nie do wykrycia, oczywiście z czasem zostanie zniszczony, ale napewno wielu sie na tym wzbogaci.
No tak ale jak tu rozpoznac przekręt?
Przecież można dawac jako nagrody przedmioty gemy itd...
No co nie można np jako nagordy dac 10 gemów i 5 najlepszych eq?
Niby czemu nie?
Mamy np turnieje z takimi kryteriami lvl'owymi : 1-250, 1-600.
Przecież wiadome, że jeśli do takiego turnieju zapisze się funreal_pyre
lub IGL to zwycięzca jest z góry ustalony .
No to przecież zależy od twórcy. Jak chce sobie przegrać to może taki zrobić.
Cytat:
A tak mi pzrszyło do głowy, że skoro o godzinie np 12 mamy walke turniejową z magiem i pojedynka z wojem to troszke jest nieciekawie. Wg. mnie godziny walk turniejowych powinny być inne od pojedynków.
Do każdej walki w turnieju możesz wybrać profil ekwipunku
Cytat:
To największa furta do wałów jaką widziałem.
A może rozwiązac problem wałków raz na zawsze: jak coś masz to możesz to dać komukolwiek: taki formularz się zrobi: przekaż kasę, złoto i itemki
a ja jedno pytanie jak sie tworzy grupy w turnieju bo pisze np. w czims opisie brak grup i u wszytskich tak jest wiec po co to jest jak sie nie da tworzyc grup wiec adminie jak sie tworzy grupy