Nie chodzi mi o to żeby zrobić Prywatne Turnieje tylko żeby można było ustawić koszt wejścia do turnieju np.100000G albo 15 MF. Można by też było ustawić na to i to. Każdy by decydował ile G albo MF lub G i MF. Co wy na to??? Głosować i wypowiadać się.
Super pomysł ... np ja sobie ustawię 50 MF za wstęp i po co to ? Myślisz, że jakiś idiota zapisze się do takiego turnieju ? I tak jest bardzo wiele opcji jesli chodzi o prywatne turnieje ... poza tym chyba im tańszy turniej tym lepiej, nie ? Po co mam ustawiać wstęp za 15 MF + 5kk G jak może być za zwykłe 5 MF ... ??
Jestem za. Mozna by wprowadzic jakies ograniczenia takich turnieji (np. mozliwosc organizowania raz na miech)
Sintui jemu chodzi o to, zeby przy tworzeniu turnieju mozna bylo wybrac koszt jaki uczestnik ma ponosic, czyli zloto z gry lub zlotowki, lub to i to, juz rozumiesz ?
Brolly [Usunięty]
Wysłany: 09-06-2007, 12:59
mi się wydaje że wstęp powinienen zawsze kosztować 1 MF i te mf idą do założyciela turnieju