Ja wiedze, ze do niczego nie dojdziemy. Ja szanuje Wasza prace
(tak o Was 'gora' pisze), wiec Tomi, ktora z opcji, bylaby latwiejsza
do wprowadzenia? Ja nie znam sie na programowaniu. A moze
masz jakis lepszy pomysl?
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ja wiedze, ze do niczego nie dojdziemy. Ja szanuje Wasza prace
(tak o Was 'gora' pisze), wiec Tomi, ktora z opcji, bylaby latwiejsza
do wprowadzenia? Ja nie znam sie na programowaniu. A moze
masz jakis lepszy pomysl?
Kwestia jest raczej czy w ogóle coś zmieniać...
Natomiast samo zniknięcie many z profilu i dodanie ikonki mag/woj to od strony technicznej raczej błachostka
Jakby mniało lvl MP i HP ukrywac to by były Nieme Hity By cie wyzwał koles i muwi że ma 10 lvl a ty masz 50 i chce ci oddać expa a tak naprawde ma 124 np i nie było by widać jaki ma lvl prawdziwy
POMYSŁ NA NIE! Thx
Jakby mniało lvl MP i HP ukrywac to by były Nieme Hity By cie wyzwał koles i muwi że ma 10 lvl a ty masz 50 i chce ci oddać expa a tak naprawde ma 124 np i nie było by widać jaki ma lvl prawdziwy
POMYSŁ NA NIE! Thx
czytaj cały teamt i potem sie wypowiadaj
z tego co czytalem to chodzi o ukrycie tylko mp wiec hp i lvl by zostalo
a o tym czy jestes magiem czy wojem informowała by specjalna ikonka inna dla maga i inna dal woja która byla by generowana na podstawie statystyk bazowych (od tego czy masz wiecej sily czy magii)
Simon08, przeczytales caly temat, ze sie wypowaidasz? Co
za glupoty wypisujesz? Chodzi o zrezygnowanie z wyswietlania
ilosci many (maga od woja moze rozrowniac ikonka przy nicku),
a nie likwidowania wszystkiego tak, jak piszesz!
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Mag
Nick: B H P
Level: 36
Wysłany: 21-03-2008, 08:01
Dla Mnie Będzie Najlepiej Jak Wszystko Zostanie Tak Jak Było Oraz Żeby Obniżono Ulepszenia Bossów (Są Teraz Trudniejsi Do Rozwalenia) Przydało by się Także Cofnąć Ilość Zarabianego złota I Doświadczenia W Walkach. U mnie w Zwoleniu Wiele Osób grało w MFO a teraz jak wprowadzono te Beznadziejne Zmiany to wszyscy Przestają Grać
Natomiast samo zniknięcie many z profilu i dodanie ikonki mag/woj to od strony technicznej raczej błachostka
No ale wtedy zróbcie ograniczenie magii / siły, żeby noob statów nie było
kiedyś była mowa, że takie ograniczenie będzie.
A jeszcze jedno. Jak się robi konto i się chce być wojem, to większość osób bierze maga, żeby dostać gem i sprzedać. no i wtedy będzie pisać, że woj to mag ?
_________________ Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony przez KokSiK 21-03-2008, 10:17, w całości zmieniany 1 raz