W sumie to jestem przeciw. Wg mnie byloby to zbytnim
ulatwieniem dla osob, ktore nie walcza wychodzac przed
miasto, tylko wybieraja i poluja na swoje ofiary. Po co
ulatwiac to takim osoba?..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Mi Tez Sie To Nie Podoba, poniewaz niektorzy gracze atakuja i sobie zobacza a tu prot i beda czekalido puki komus nie zniknie i wyjda z miasta zaatakuja i po kolesiu
Hrogthar chyba jako jedyny jestem na tak a wytłumaczenie? Stoje sobie w eliar patrze na szukajke... jest jakis kolo xXXx w labiryncie, to mysle... O! pojde sobie go walne przychodze (trace 100 ruchow) a tu klops bo ma 59 prota.... nic tylko sie zachlastać
Sir_Fatum [Usunięty]
Wysłany: 15-06-2007, 17:03
Na nie jak ktos poluje na 2 osobe i zmarnuje np. 72 ruchy a ta osoba ma prota to sie zdenerwoje a takich graczy jest coraz wiecej wiec jeszcze raz NIE :!!!
Hmm... Twoje posty nic nie wnoszą do tematu czytasz kilka poprzednich i idziesz za tłumem... to nie pierwszy taki post...
A teraz do rzeczy:
No sądzę że nie będziesz jedyny na tak myślę że to jest bardzo dobra opcja, lecz wydaje mi się też że przydatne byłaby też funkcja zaatakuj... oczywiście jeżeli postać w dalszym ciągu znajdowałaby się w miejscu w którym jesteś ty. Osobiście jestem w miarę cienkim graczem i na mnie polują także, aczkolwiek sądzę że byłby to dobry pomysł