Wysłany: 24-06-2007, 07:03 Raporty z walki turniejowej
Może to banalny pomysł, ale dobrze by było gdyby po odbyciu walki turniejowej przyszedł na prv link do walki. Bo jak się sprawdza normalnie to widać wyniki i nie ma tego napięcia.. A tak obejrzałoby się trzymając w napięciu
Już było proponowane ,aby rączka pojawiała się dopiero po własnym obejrzeniu walki.
Szczerze dziwi mnie czemu jeszcze nie ma tego na liście TODO.
Twój pomysł chyba jest nawet lepszy .
Przyznam się ,że do teraz przed obejrzeniem umówionej walki zasłaniam sobie wynik ręką! (też fajny sposób ^^).
Szczerze mówiąc pomysł dobry, ale ja i tak wiem niestety kto wygrał walke ponieważ w lewym górnym rogu zmienia sie ilość pkt doświadczenia Mam nadzieje ze pomysł wejdzie;p
PS: dziś przed moją walką finałową chyba przykleję paseczek taśmy na rubryke z doświadczeniem
Przyznam się ,że do teraz przed obejrzeniem umówionej walki zasłaniam sobie wynik ręką! (też fajny sposób ^^).
no niestety jak powiedział reguł to i tak widac zmieniające się doświadczenie
lepiej by było chyba jakby po zalogowaniu automatycznie pokazywała się walka ale ten pomysł też dobry
no niestety jak powiedział reguł to i tak widac zmieniające się doświadczenie
lepiej by było chyba jakby po zalogowaniu automatycznie pokazywała się walka ale ten pomysł też dobry
No ten pomysł jest bardzo dobry ale moim zdaniem lepszym byla by walka automatyczna a potem na PW od Mistrza gry by przychodzil link i opis (wygrana lub przegrana) co o tym sądzicie ?
Każdy pomysł jest dobry który prowadzi do celu - nieznania wyniku walki turniejowej przed zobaczeniem raportu ... Według mnie pw z linkiem do walki byłoby najlepsze
na tak moim zdaniem nie tylko w turnieju ale takze w pojach powinno byc to wprowadzone zawsze jak mam poja to wolam mame zeby mi wlaczyla i patrze dopiero na raport wyniku nie znam i trzyma mnie w napieciu
Profesja: Wojownik
Nick: nie podam
Wysłany: 25-06-2007, 19:27
Dobry pomysł z tym linkiem do walki, bo nie znalo by sie wyniku przed obejrzeniem, ale to tylko w przypadku turniejow, bo jesli chodzi o poje to nie ma co serwera przeciazac. Doswiadczenie tez by moglo nie zmniejszac dopoki nie obejrzy sie walki (ma sie na to 4 godz.), bo w innym wypadku kazdy blokowalby sobie spadek doswiadczenia i ranku Ogolnie jestem za wprowadzeniem takiej zmiany.