Witam.
Mam propozycje zeby wprowadzic limit leveli. Na przykład za cholere brzydko mówiąc niedogonimy funreal_pyre w levelach. Więc jak ktoś dojdzie np:do 400 lvl to będzie pokonywał każdego i kazdego potwora , więc to torchę bez sensu , dlatego proponuje wprowadzic limit leveli np: Do 250.
[ Dodano: 01-07-2007, 20:07 ]
Proszę o komentarze.
Ha-ha to rześ mnie rozbawił. 400 lvl beda za jakiś rok, o ile komus będzie sie chcialo tyle grać. Po za tym po co gonić funreala w lvl?? Głupota, na Nie
Dlaczego mamy to ograniczac? To tak jak bym ci powiedzial ze jesli bedziesz wyzszy niy 1,70m to rozwale ci na blowie baseballa Prawda ze trafne porownanie?
Czy tak ciężko jest niektórym przeboleć, zę ktoś ma wyższy lv?? A jak lista top 10 by wyglądała jak więcej niż 10 graczy ma ten 400lv, kto byłby pierwszy?? Jak chcesz mieć wysoki level to uwierz w potęge SMS'ów . Jestem na NIE.
xSonnyx [Usunięty]
Wysłany: 01-07-2007, 23:35
Oczywiście, że na NIE Limit? Po co? Jak chce mieć najwyższy lv w grze to niech ma, jego sprawa, czyli co wyśle esa za 10 zł i na przykład wyda na ruchy dostanie expa ale lvl'a nie wbija To tylko tracenie kasy Pomyśl, jak by ty miałeś 200+ lv i ktoś napisał, że trzeba Cię ograniczyć