Wyobrazasz sobie jak wielkie byly by koszty reklamowania MF na arenie swiatowej?
Poza tym wydaje mi sie ze nie ma o czym gadac, gra nei ejst nawet skonczona wiec lepiej niech narazie zostanie gra lokalna
Niewatpliwie marzeniem adminow jest rozreklamownie jej na calym swiecie ale to raczej marzenia ktore wybiegaja w daleka przyszlosc
Myślę że to nie jest głupi pomysł.. Ale raczej kosztowny..
Domenę trzeba by było zmienić .com
Fabuła fabułą.. ale określony czas gra i reset.. bo granie tak jak teraz by raczej zrażało.
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
Jak szukalibyście tłumaczy (w przyszłości) to jestem chętny. A ogólnie to wypuszczenie gry na świat to dobry pomysł i nie wiem czemu uważacie że będzie bardzo kosztowny...
reklama to jedno, koszty to drugie, tłumaczenie trzecie, a kupno MF przez SMS za pomocą operatora zagranicznego to czwarte. Jest wiele innych problemów, ale nie będę się rozpisywał. Tyle co myślę o wersji "international".
Jeżeli chodzi o świat non-pvp, to MF =/= Tibia... Powiedziałbym MF > Tibia i niech tak zostanie. (pomysł jak najbardziej z Tibii...)