tydzień bez atakowania ? nie...a czemu ? byśmy się zanudzili na śmierc ^^
10 MF ? może odrazu 35 codziennie co ? nieee...pomyślcie...chcecie by gra sie dalej rozwijała ? nato potrzeba forsy a forse admini zbierają za esy nie ? więc pomyślcie...
Ostatnio zmieniony przez Charlie 11-07-2007, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Mogłoby to wyglądać tak - w ten dzień (ew. dni) zamiast okienka 'zostałeś zaatakowany przez gracza xxx' wyskakiwałoby 'gracz xxx życzy ci wesołych świąt' (ew. jakiś inny tekst). Oczywiście walka nie odbywałaby się. Żeby ograniczyć obciążenie serwera, możnaby ustalić, że jeden gracz może złożyć ograniczoną ilość życzeń albo tylko jeden raz każdemu graczowi.
ja na TAK powinniśmy dostawać co święta jakiś prezent od administratorów może być to co innego, albo rozlosowanie eq przedmiotów gemów nie wiem co
ważne aby święta były miłe
z tym nieatakowaniem to nie wiem troche nudy by były
_________________ miałem prawie 9000 pkt ranku i 44 miejsce
jeszcze tak mi się przypomniało
w pewnej grze w czasie rejestracji podaje się datę urodzin (nie można potem zmieniać, zostaje na zawsze) a w urodziny dostaje się jakiś tam prezent, może w MF zrobić takie coś, a w urodziny nie bylibyśmy atakowani chociaż raz na rok...