czasem można sobie zrobić reset stat. raz zrobiłem reset i źle poukładalem i musiałem następną dyche wpakować w MF. może by tak zrobić że jak sie zrobi reseta to by były 2 dni na sprawdzenie a jak uznamy że te staty są gorsze to może będzie takie coś:
1.zachowaj statystyki
2.przywróć poprzednie statystyki
ale puntów MF nie dostajemy spowrotem
Nie jesteś pewny statystyk:Poproś kogoś żeby ci pomógł.ja tak zawsze robie i wychodze na swoje.nie umiesz rozdawać statystycj to ich nie rozdawaj bo kasy szkoda.Lepiej poczekaj aż ktos ci pomoże i dopiero rób reseta
Level: 999
Wysłany: 12-07-2007, 10:46
Chciałem zaproponować kiedyś taki pomysł , ale jest parę minusów otóż :
Minusy :
1. Anty Wój by zrobił resa na anty maga i zdobywał full pkt , a potem znów był anty wojem.
2. Zawsze dodatkowa kasa dla Adminów za reset powrotny.
3. Na pewno jest to trochę robory.
Plusy :
1. Na pewno więcej osób było by chętnych na resa.
Tylko tyle zauważyłem "+" i "-".
Pomysł na 50/50 . Chyba te 2 dni to za dużo.
Lepszy był pomysł Zygusia z tym botem.
To jest głupi pomysł bo, jak by ktos mial zle staty to resa by zrobil na jakies dobre staty i nabil np. 3000 ranku i jak te staty juz by byly syfne to znowu by zresetowal staty przez te 2 dni i znowu by zrobil jakies staty dobre i znowu 3000 ranku i tak w kulko (o ile dobrze zrozumialem) jestem na NIE