Mój pomysł jest taki, by zapobiec missclickom, otóż. By była opcja: Wyświetl lvle, w której piszemy jakie lvlve mają się wyświetlać. Np mamy 30 lvl i chcemy by nam wyświetlało tylko 30 i 31 lvle. albo Zakładka: wyświetlaj tylko wyższe/nizsze lvle
Hmmmm... no nie wiem czy to się da zrobić chociaż jakby się dało to mogło by być przydatne. (Missclicki to tylko wymówka dla noobów którzy z nudów albo z poczucia że są słabi atakują mniejsze levele.) Także czy byś chciał czy byś nie chciał to i tak te "missclicki" będą i raczej sie z tym nic nie da zrobić.
Co do niższych leveli to będzie takie coś na TODO że będzie ci ostrzeżenie wyskakiwało...a co do wyższych leveli ? bezsens...przeciż czasami można wygrac z wyższym i wogóle to co za problem ? ;s
Co do niższych leveli to będzie takie coś na TODO że będzie ci ostrzeżenie wyskakiwało...a co do wyższych leveli ? bezsens...przeciż czasami można wygrac z wyższym i wogóle to co za problem ? ;s
Masz racje to tylko zalerzy od statystyk a nie od lvla
ja kiedyś przegrałem z 20lvl mniejszym bo mniałem noobstata 158hp i dostałem raz i koniec
i wygralem z 3 lvl więkrzym
swoją drogą to ciekawe bo missclicki zdarzają się właściwie tylko na niższych levelach (tj. wyższy lvl atakuje niższy)....
a co do propozycji - jest bez sensu, bo trzeba uważać na wszystkich +/-3lvl!
nie wyświetlisz wyższych - to jakaś czacha czy inny noob cię usiecze,
nie wyświetlasz niższych - atakowanie wyższych lvl to jest wręcz wskazane (kiedyś to było moje hobby, a anty nnie byłem), samo zabezpieczenie przed czachą to coś zupełnie innego niż bezpieczeństwo