Profesja: Mag
Nick: kranik13
Level: 86
Wysłany: 13-07-2007, 19:52 Pakiet walk
Na arenie walczymy z potworami, ale nic z tego nie ma. A gdyby tak wykupywać pakiety walk za mf np: za 10 mf mamy pakiet 100 walk z potworami, walczymy za każdym razem z drużyną po 3 potwory, i wykonujemy za te 10 mf 100 takich walk z potworami dostępnymi na arenie w danym mieście ( kiedy płacimy na pakiet walk to wybieramy miasto, bo w każdej arenie są inne potwory). Potwory do walki wybierane losowo.
teraz mnie zatkało jeszcze czego i tak nic za potworka na arenie nie dostaniesz
lepiej wyjść z miasta i normalnie zawalczyć a poza tym wtedy by nikt już niekorzystał z areny
Level: 999
Wysłany: 13-07-2007, 21:08
Mu chodzi o normalną walkę;] I za to exp , ap i G.
Zrozum , że jakby to wprowadzono to by gracze nie musieli wychodzić z zamku.
A najbogatsi gracza siedzieli by tylko w zamkach z MF-ami , które dawali by na te potwory;]
Ułatwiło by to grę moim zdaniem... Tyle ode mnie;)
*Na nie*
Na arenie walczymy z potworami, ale nic z tego nie ma.
Jak nic nie ma jak jest, przeciez wiesz czy danemu potworkowi dasz rade...
A te 100 walk to każdy codziennie moze zawalczyc w teamie na arenie.
Ogolnie nie wiem do czego to by sie przydalo
Ostatnio zmieniony przez Marvelous 13-07-2007, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Mu chodzi o normalną walkę;] I za to exp , ap i G.
Nawet jeżeli chodzi o walke z expem, goldem i Ap to i tak jestem na nie.
Za 10mf?? To byłoby lepsze niż doładowanie ruchow, poniewaz na arenie masz pewnosc, ze potworki cie zaatakuja, a na mapie nie.
no przecież o to chodzi w tej propozycji,
walcząc na arenie nie dość że masz gwarancję pojawienia się potworów, to teamem ubijesz takie że exp będzie rósł jak na sterydach
wiesz jakby przez to lvl szły tacy którze wydają b dużo kasy na MF w jeden dzień mogliby mieć z`30-40 lvl dobra walczymy teamowo więc możemy walczyć z potworami z folhord (bo np ktoś z naszego teamu ma 100 lv i dostajemy tyle expa że shock
NIE...
ja jestem na TAK ,lecz z małą edycją
Można przeprowadzić tylko 5 walk dziennie ) to bedzie dobre jak nie masz ruchów a chcesz se doexpic - koszt 25 walk to 5 MF ;o co wy na to ;x ;> ?? jeżeli napisałem bez sensu nie dawajcie osta ,usuńcie post jest 4:44 i ledwo siedze przed kompem ;x