Mnie atakował My_i_Wy miał więkrzy lvl ale musiał rzeby mi rank zepsuć
przy ataku wyzszego lvl nie tracisz ranku
jestem nobstat napisał/a:
dzisiaj straciłem 800 ranku przez głupiego freddy05. 4 razy co godzine mnie atakował.
może wprowadzić ograniczenie do 2 walk z jednym graczem dziennie?
jestem na nie na wyzszym lvl jest malo graczy i czasami walczy sie po kilka razy zeby sie odkuc poniewaz sa bardzo wyrównane walki
mnie tez czasami gonia po mapie trzeba uwazac na takich graczy i albo uciekac albo zrobic taktyke pod przesladowce (nie mówie tu o resecie stat a o dostosowaniu ekw pod przeciwnika) taka zeby go pokonac i nie byc ofiara tylko lowca
jest tez inne rozwiazanie ucieknij od niego z lvl tak zeby nie mógl Cie atakowac albo pohandluj kilka dni zeby on Cie nie mógl atakowac
wyzej masz napisane jeszcze wiele innych sposobów wiec dokladnie to przeczytaj i wyciagnij wnioski
@DOWN
liczba wygranych przegranych to mala strata :]
-------------
pozdro
Ostatnio zmieniony przez cochiloco 11-07-2007, 07:30, w całości zmieniany 1 raz
ja jestem na nie ponieważ walki to duża część tej gry co prawwda ja częściej przegrywam niż wygrywam ale to szczeguł rozumiem innych graczy ale to po 1 przymuliło by serwer a po 2 zn9iechęciło by część graczy do walk
Przecież wiadome że mielibyśmy maxymalnie zmniejszoną ilośc expa!(Mnie czasem ludzie atakują po 5 razy a i tak wygrywam) gdyby nie to na low lvlach wolniej(i to dużo) by się wbijało lvl.
Jestem na NIE chociaż cie rozumiem. Mnie codziennie taki trafia przez co mam coraz więcej wrogów . Ale są różne sposoby ich unikania jak np. nabije ci prota i wtedy nabijasz ile sie da skończy sie prot do miasta on offline nabijasz od nowa i tak w kółko
Poprostu na NIE raz ma sie farta raz sie przegrywa i tak w kółko też miałem takie dni że ciągle przegrywałem ale powiedz sobie jutro bedzie lepiej i nie poddawaj sie