Oj a jak nas potwór zaatakuje na wodzie to możemy utonąć to jest bardzo niebezpieczne
A może jest zatruta woda ?? i potworów wodnych nima
Ja bym tam zostawił tak jak jest :573:
_________________ miałem prawie 9000 pkt ranku i 44 miejsce
popieram zdnie MISTRZ MAGOW2 ma racje zeby był po drodze jakiś boss najlepiwj wprowadzic plan jakigos nowego mista najlepij kture stoi na wodze kolo eliar zeby do niego dojsc teeba zabic bosa np: "łyba" zabijemy go jestesmy w miscei mozna nowe itymy woten np:wodze rekawine, wodny helm itp. i gdy go zabijmy dostaniemyn zdolnosc chpdzinia po mozy i gdy ebdemy po nim chgodzc ede nas atakowały potworki typu (ryba, rekin, osmiornica, )
A jak z bosem przegramy to cofamy się przed płynięciem
lub można w mieście zrobić podziemia (folhort ) i tam jakiś warsztacik z bosem (musimy isc wziąść wiosła i dac komuś tam...)
Nie dawanie bossa i chodzenie po morzach komplikuje całe plany. Po tym update ma być dostępny nowy kontynent. Zresztą po co dodawać nowe miasto w środku gry. Kolejność w tej grze jest już ustalona po co się wracać.
A może już jest to zaplanowane na następny update.
_________________ miałem prawie 9000 pkt ranku i 44 miejsce
chodzenie po morzu ułatwi sprawe a miasto możę być za gurami a na góry nie wejdziemy
i przy górach jakiś boos. przed jakąś spinaczą lub coś w tym stylu
przed górami jakiś boss dobrae a gdy go zabijemy moze zdolność chodznia po górach tylko koelsiawi zaniesc np: głac i kols daje ci buty w ktoeych mona chodzic po górach
Profesja: Wojownik
Nick: Iron men
Wysłany: 17-07-2007, 10:19
Jestem za.Jest to dobry pomysl bo czasmi jak sie ma malo ruchów a morzna juz chodzic po wodzie to sie idzie po niej na skruty ale tam nie ma zadnych potworków wiec nie dostajemy expo.
Moga byc takie potworki
Rekin
ośmiornica
Syrena
Blazenek