co do gratisowych pkt jestem za ... ale uważam że bezsensem jest to że osoby jak doładowują po raz pierwszy maja podwójne pkt MF moim zdaniem powinno być to zrobione dla graczy którzy mają jakiś staż w grze taka nagroda za lojalność i nie opuszczanie MF pomimo tego że niektóre żeczy wprowadzane w grze się nie podobaja ... ale to tylko moje zdanie i tak sam tu nic nie zmienie ale wkoncu od tego jest forum
Osobiście wolę przelewy allpay niż sms'y... oczywiscie też wyśle jak mam kasę na komie... Ale częściej jak zaoszczedzę na kieszonkowym albo zarobie to trochę odkładam a trochę przeznaczam na mf... I powiem Wam że wcale nie trufdno o konto bankowe... Sam mam 14 lat a konto (mBank) można ałoży od 13. Więc nie widze żadnego problemu.
Może byś się bardziej rozpisał? Wogóle według mnie trochę nie na temat... Nie mówisz o co cichodzi... Jeżeli wyrażacie swoje zdanie to powiedzcie, dlaczego.... A nie tylko: Tak albo nie...
dobry pomysl to jak bys zaplacil esa za 10 to bys mial podwojenie i bys mial 70 mf
to jak ten gratis to 80 mf spoko loko ja bym chcial ale naj lepiej 1razowo
Mamy dużo gratisowych MF.
Za pierwsze doładowanie i
tak Admini nam dużo dali.
Nie czekajmy na więcej a
przejmujmy się grą.
Wy byście tylko MF chcieli
mieć. Jak kase macie
to wysylajcie jak wam nie
pasuje bo w inny
sposób dzięki propozycjom
nie będziecie
ich mieli, tyle ile potrzebujecie.
Acha. Jeszcze za program
dostajemy to i
tak jest full MF gdyby ktoś
miał 7 lvl podwójne
doładowanie i jeszcze ma
graczy którzy
nabijają mu punkty MF
no wyście chyba poszaleli. Może jeszcze bedziemy dostawać MFza zarejestrowanie się na początek co ??
Nie bedzie tego i nie wymyślajcie głupot które nie przejdą !
Dobrze że sumy nie powiedziałeś ile chcesz przez te 10 lvli .
Może co 1000 lvli 5 pkt MF co (joke)
Jezu... ale pierwsze doładowanie... z tego nie skorzystają osoby które dużo grają, nie rozumiesz? ;/ Chyba nie... CHodzi o to żeby były od 50 zł gratisowe pkt MF a jakbyś się cofnął chociaż o strone to byś wiedział o co mi chodzi... A Admin powinien zorganizowa promocje bo jak na dziś to mało osób korzysta z allpay...