Wysłany: 26-07-2007, 19:22 Zapraszanie do Turnieju
Zaproszenia na prywatne turnieje
Gracze tworzący turnieje wiedzą jak uciążliwe jest przepisywanie nicków by zaprosić daną osobą.
To zdecydowanie ułatwi sprawę.
(powiecie:a co jeżeli mamy 2 turnieje? odpowiedz:po wciśnięciu może być opcja wyboru do którego z naszych turniejów chcemy wysłać zaproszenie)
[pomysł by YamOne&Werto3d]
Ostatnio zmieniony przez TheQuestion 26-07-2007, 20:06, w całości zmieniany 1 raz
Gracze tworzący turnieje wiedzą jak uciążliwe jest przepisywanie nicków by zaprosić daną osobą.
(powiecie:a co jeżeli mamy 2 turnieje? odpowiedz:po wciśnięciu może być opcja wyboru do którego z naszych turniejów chcemy wysłać zaproszenie)
Pomysł sądze, że dobry (choć nie zakładałem jeszcze turnieju). Co do problemu kilku turniejów, to można by po prostu zrobić kilka przycisków po jednym dla każdego turnieju. W szczególności jeżeli nie mamy żadnego turnieju, nie będą wyświetlane przyciski.
[pomysł by YamOne&Werto3d]
Nic to nie zaszkodzi NA PEWNO ,a POWINNO RACZEJ pomóc. jestem w 100% za
na koniec dodam jeszcze ,iż jak widze po postach co wy piszecie to mnie krew zalewa .
Corso napisał/a:
Nigdy nie zakładałem turnieju, ale chyba ctrl+c i ctrl+v powinno wystarczyć
Czy piszecie po to ,aby nabić posta? ,podlizać się Adminom czy GM-om (bo jak widze to GMów popierane są nawed głupie pomysły)? albo zawsze odpowiedzieć na NIE ... jak ja widze to nawed idealne pomysły ,które nie popsułyby gry są u was na NIE ,może i wolisz 80 razy klikać 2 klawisze ale po co ? nic nie zaszkodzi dodać opcje do profilu ... to co myślicie to naprawde ogarnia ból ... może będzie bardziej zapchany wasz ,,profilek"?... nonsens ...użyjcie troche mózgu...