Wady
Np. Gracz z 33 lv atakuje gracza 30lv i do tego dostaje z to EGIR takie coś bardzo wkurzy wszystkich
Nie było czatu. uważacie to za taką błachostke to zagrajcie sobie miesiąc bez czatu
Jedynym środkiem komunikacji były Privy i karczma. .Wtedy chyba jeszcze nie było ignora.
Nie było GM
Nie zapomnijcie że w starym MFO nigdy się nie spadało z poziomu i nie było multi alarmów.
.........................
A teraz inne rzeczy
Raczej teraz byłby targ w straym MFO.(chociarz gdybym miał grać w stare mFO to wole grać bez targu .
Były proty po bylejakiej przegranej walce nawet jeżeli ty atakowałeś ;( chyba nawet jak wygrałeś .
..................
Zalety:
Rozmowa w karczmie och to były czasy kiedy większość siediała w karczmie i nie było chata To nawet zastosował bym w aktualnym MFO.
Miła admosferka coś wtedy nie widziało się noobów
Nie było tyle przekleństw wg. mnie.
Miała prostą fabułe tylko 3 Questy
-coś tym gościem co zabrał kase albo cuś
-Danie kasy goścowi z karczmy w Oasis . 0,5mln G to teraz mało ale kiedyś trzeba było się
męczyć tylko potworki i potworki. Do tego potworki były piekielnie mocne
- pokonanie bechemota kinga o to była fajna rzecz pokonałem go na 49lv
_________________ :0
Ostatnio zmieniony przez alek12 27-07-2007, 09:29, w całości zmieniany 3 razy
Zyga ja dobrze wiem jak bylo na old bo sam mialem 10 postaci najlepa chyba 15 k ranku
po drugie n forum jestem juz dlugo mto jest zupelnie inny nick a na forum jestem od lutego 2006 ;P jestem jednym z sarszych uzytkowników i pamietam te czasy DR Kafar i Khorne byli Modami
Marisjonex no tak ale bez czytania czatu troche jest nudno.
Jednak to co było niezwykłe to gadanie w karczmie.
Karczma w Balis była fajna bo
ciągle pisali przeprowadze do folhord za sms za 3 zł. ( ja sam doszłem bez niczyjej pomocy na 55lv ) poprostu trafiłem tak że miałem 3 ruchy bez zaatkowania turz przed folhord i weszłem do miasta XD
Jak ktoś miał eQ z folhord to wymiatał
Buciki szybkości jedyny przedmiot w grze który dawał coś oprucz obrony i obr. mag i ataku mag i zwyczajnego ataku dawały 40 speeda.
Jednego tylko nie wiem dlaczego w folhord nie było pierścienia
Marisjonex[pięknie mi nick napisałeś-dopisek by Mrx] no tak ale bez czytania czatu troche jest nudno.
Pfff,ja tam na gg gadałem z teamem jak graliśmy i mi to starczyło
A ja doszedłem do Folhord dzięki pomocy członka(:>) drużyny Gumioka Najlepszy był z nas.I dzięki temu nikt nie był w stanie mnie pokonać pod Oasis bo mialem zloty set
Zick w ogóle co ty mówisz, te wady są wg. mnie wyssane z palca.Urok to urok i nic tego nie zmieni
Cytat:
aha jeszcze to
I co z tego? Ja np. gram w olda no od początku (prawie) bo 20-25 Czerwca 2006 dołączyłem do grona graczy w MF, ale nigdy nie "pchałem" się na forum, dlatego np. ja mam dołączenie do forum któregoś tam Lipca br.
Do rzeczy :
Cytat:
Nie było GM
A po co oni?
Cytat:
Nie było czatu. uważacie to za taką błachostke to zagrajcie sobie miesiąc bez czatu
Jedynym środkiem komunikacji były Privy i karczma. .Wtedy chyba jeszcze nie było ignora.
Ludzie czat był w karczmie (wg. dobrze, że w karczmie, bo karczma jest od gadania nie?
Cytat:
Nie zapomnijcie że w starym MFO nigdy się nie spadało z poziomu i nie było multi alarmów.
No nie było, to było wg. bardzo dobre, ponieważ jeżeli chcesz grać na rank, wszystkie chwyty dozwolone, no to co czego Ci jeszcze trzeba? Przerzucanie ranku, przeprowadzanie do innych miast swoich multi, robienie sobie prota, zrzucanie expa (na 40lvl'u miałem kilka milionów do lvl'a) w tym tkwi urok
alek12 kilka sprostowan co do Twojej sygny
To moje konto na forum nr dwa tamto zostalo zbanowane nick _immo_
Na oldzie najwiecej ranku miał Salvian i nie mial 5 k ty 500k a ja mialem 15 k po za tym nie znam Cie i nie wydajesz mi sie obeznanym graczem i userem n forum
była tylko 1 extra bron Miecz mocy, ktory mialy 2 osoby w grze ( Perion za wygranie turnieju i jeszcze ktos za napisanie FAQ)
Ziomboj.
Cytat:
A po co oni?
Tylko szum się w okół tego robi. A, że jestem jaki jestem i nie dam
se mówić pół człowiekowi pół botowi z domieszką żalu co mam
robić skończyłem jak skończyłem. Gra w dalszym ciąglu jest
niedopracowana przynajmniej tak twierdzi człon administracji
ciągle nakręcając tą mechaniczną pomarańcze, nie ogarniesz
tego więc let go. Pozdro.
Ja nie grałem w old mfo ale z tego co słysze od Was to bym sobie zagrał. Fajnie by było grać na old mfo i na teraźniejszym. Serio tak szybko sie lvle mogło zdobyć i do innych miast iśc? Jakie było ostatnie miasto?