cos takiego nie przemyslane pomysly i to dazy do tego ze wlasnie ludzie coraz mniej graja w ta gre ... przez ten pomysl zaczna sie noob staty nie normalna gra .. a co sie wiarze dalej niechec i rezygnacja bo ludzie to kawal....ku... i gra sie zamieni niedlugo w arene nie w w gre mf tylko pare pul i kupa ludzi kturzy sie nawalaja ...
Shakal [Usunięty]
Wysłany: 01-08-2007, 10:10
Bez sensu jak lokata
nawet na 1 z 10 ten pomysl nie zasluguje wiec 0/10
a jak chcesz sie chwailic ze POKONALES wieksze lvle to daj rapa w preze i gites smorales
wam wszystkim nic sie nie podoba. w prawie każdym temacie jest nie, nei , nie po co, zbędne.
mi sie ten pomysł podoba. jak są w logach ataki na slabszych to czemu nie ma być ataków na wyższe
Nic sie nam nie podoba ponieważ twoi koledzy tak zwani "świeżaki" wymyślają głupie tematy po to by zwrócić na siebie uwagę. Wymyśl ty coś z "jajami" to możliwe, że uzyskasz odpowiedź na tak. Ja jestem na nie. Dlaczego? Bo walka z wyższym lvl jest tak samo trudna jak walka z mniejszym.
Przykład: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=14520&view=newest