Czasami jak ktoś mnie zaatakuje to lubię oglądać cały raport walki bez przyspieszania . Załóżmy że jest remis . Ja oglądam raport a ochrona się już skończyła i wtedy jakiś noob atakuje drugi raz i po mnie . Ochrona po remisie to 1 minuta . Prosiłbym o zmienienie ochrony po remisie na 3 albo 5 minut .
Wiem że można obejrzeć raport po walce ale wtedy nie ma takich samych emocji bo już z góry wiadomy jest wynik .
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 08-08-2007, 20:26
Też lubie oglądać raporty walk bez przyspieszenia, ale cóż... bierzesz przyspieszenie, chowasz sie do miasta i oglądasz na spokojnie
Prot jest po to żeby sie go pozbyć
NA NIE
Ostatnio zmieniony przez Corso 09-08-2007, 15:01, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie wystarczy ta jedna minutka Przyspieszysz uleczysz sie i (ew. schowasz do miasta) i oglądasz na spokojnie... Co do pomysłu to jestem na NIE
Gdy ogląda sie raport z walki i ot jeszcze remisowej zapomina sie o całym świecie ważna jest tylko walka więc jak najbardziej jestem na TAK i myślę że 3 min wystarczy
Wysłany: 09-08-2007, 08:00 Re: Ochrona po remisie .
StopDzieciomNeo napisał/a:
Czasami jak ktoś mnie zaatakuje to lubię oglądać cały raport walki bez przyspieszania . Załóżmy że jest remis . Ja oglądam raport a ochrona się już skończyła i wtedy jakiś noob atakuje drugi raz i po mnie .
Co za problem przyspieszyć walkę wejść do miasta i obejżec jeszcze raz w zwolnionym tępie...
Dla mnie propozycja niepotrzebna
sa emocje ale w koncu i tak sie dowiesz czy wygrales czy przegrales no niestety tak czasami bywa ze atakuja drugi raz wiec naucz sie dawac przyspieszenie niestety na nie
Albo nie rozumiem propozycji albo już sam nie wiem przecież ochrona po każdej walce wynosi 1 minutę a pozatym możesz sobie później obejrzeć co ci to da albo przegrałeś albo wygrałeś bez różnicy czy obejrzysz to wolniej czy odrazu wynik się nie zmieni