Wysłany: 11-08-2007, 18:24 Modyfikacja restetu statów i pojedynki
PROPOZYCJA NR 1
Gdy zrobimy reset często nam sie zdarza że źle rozdamy staty... Proponuje że gdy zrobimy reset staty na stałe zapisują sie nam dopiero po powiedzmy 12 godzinach. Pewnie powiecie żeby kogoś zapytać o staty albo żeby od początku rozdawać dobrze jednak to nie jest wcale takie proste kogoś przebłagać
PROPOZYCJA NR 2
Chyba tego jeszcze nie było a jak było to sorka
Proponuje zrobić tak, że gdy przyjmiemy pojedynek nie możemy nabić lvl wyżej Tak jak w turnieju by odkładał nam sie exp... często mi sie zdarzało że ktoś nabił lvl wyżej i padłem
Komentujcie ))
Level: 194
Wysłany: 11-08-2007, 18:38
1. Całkiem fajne, ale przez to będzie można wygrywać pojedynki z różnymi graczami (magami i wojami) rozdając co trochę staty od nowa (przez te 12 godzin).
2. To też jest ciekawe, tylko co zrobić w przypadku walk poziomów wyższy - niższy? Otóż pomyślałem że można to rozwiązać tak: gracz z wyższym poziomem nie może zdobyć nowego poziomu a gracz z niższym levelem może co najwyżej osiągnąć lvl tego silniejszego poziomowo gracza. A jeśli obaj mają ten sam poziom nie mogą zdobyć następnego.
Czyli:
1. 50/50
2. Bardziej na TAK
@down
No tak. Zapomniałem
_________________ Offtopy SĄ fajne.
Ostatnio zmieniony przez Ku_Zi 11-08-2007, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
1. Do bani... Każdty przez te 12 godzin by mógł się zmienić w speedera, w szczęściarza, albo w anty albo w hitera. Na nie.
2. Mi to lotto, bo nie walczę z graczami ale wiem, ze to większosc ludzi wkurza. Jestem za.
1. Calkowicie na Nie poniewaz gracze przez te pare godzin beda sobie zmieniali statystyki jak im sie podoba wiec gracz (ktory mysli) moze miec bardzo wysoki ranking.
2. Tu jestem na tak poniewaz duzo razy mi sie tak zdazalo ;p
1. To mogło by być ale 12h? bez przesady. jedynie mogło by zostać wprowadzone ze można staty zmienić tylko 3 razy i to w ciągu 10-30 minut bo wiecej nie trzeba.
---------EDIT-----------
1. Moglo by zostać wprowadzone ze przez ten czas nie dalo by sie walczyc ani z bossem ani z graczami. poprostu blokada na czas testowania nowych statów.
2. Po co niby to ma być? jak wyższy lvl wbije se 1 lvl wiecej to mniejszy tym bardziej może:D
Ostatnio zmieniony przez Polish_The_Best 14-08-2007, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
1 Nie - raczej pomysl dla tych ktorzy w te 12 godzin chca byc anty. Raz antymag raz antywoj. Duzo by zdobyli ranku.
2 Tak - Jesli gra sie na rank to jesli przeciwnik wbije lvl to bedzie dla nas wielka strata.
Pewnie powiecie żeby kogoś zapytać o staty albo żeby od początku rozdawać dobrze jednak to nie jest wcale takie proste kogoś przebłagać
1
Ja każdemu pomoge w statach, trudniej po upie będzie no ale jak zobacze jak to będzie działąć to też będe pomagać no ale 12H to za dużo może by tak tylko na pierwsząwalke "TESTOWĄ" po której byś skorygował to co Ci niepasuje.
No ale że częśto układam staty znajomym nawet tym z TOP 50 i wyżej to jestem na tak ale z modyfikacją bo 12H to kupa czasu no ale na 2 poje styknie (chyba że by było że jak chce zmienić staty po resię to w 24H możę tylko walczyć po przez poje o nic a jak zawalczy o "coś" to wtedy staty się odrazu zapisują (na TAK)
2
Pomysł walcze z graczami żadko bo nikt nei chce a poje o coś to od Święta do Święta no ale skoro ma to ułatwić życie nam wszystkim to jestem na TAK
Osobiście zmieniłbym pierwszą propozycję.
Statystyki można by zmienić tylko do momentu pierwszej walki
z Graczem,potworem, Bossem ... wszystko jedno.
Heh już to widze... te zaklepywane pojedynki na 24h do przodu.
Dla graczy grających na ranking byłoby to marzenie ...
Szczególnie dla tych, którzy mają "level konia", na którym
praktycznie nie da się ich zabić.
1.. Ja uważam, że widok przed zapisem już sam jest wystarczający (w końcu świadomie rozkładam statystyki) ale..
2. Nie. Nie wyobrażam sobie aby niskolvlowcow potraktować tak jak przy turnieju.
Rozumiem 7 lvl w ciągu 1 dnia może zdobyć 13 etc.. mając szczęście..
ale nadanie mu blokady lvlowej tylko przez pojedynek utrudni mu całkiem gre..
przez czas oczekiwania na pojedynek będzie on ograniczony.
A pozwolenie mu grac tak jakby miał 13 a w czasie pojedynku wrócił do 7..
calkowicie zabierze mu szanse na wygranie odejmujac po rowno punkty
z wszystkich statystyk...
.. na nie ;/