Moja propozycja jest taka: (oczywiscie nie wiem czy da sie to zrobic ;p )
Zeby gdy ktos ci wysle wiadomosc to zostajesz ostrzezony jakims dzwiekiem. Wpadlem na taki pomysl bo czasami jest tak ze cos napiszemy do gracza a on odpisze dopiero za 20 minut. Oczywiscie opcje mozna bylo by wylaczyc w zakladce profil
Extra propozycja mógłby to nawet być dźwięk taki jak na gg extra jak najbardziej za nareszcie jakaś fajna propozycja
M_arcin91 [Usunięty]
Wysłany: 10-08-2007, 14:54 Re: Dzwiek wiadomosci
wg mnie jest to zbędne po co ma być takie coś wprowadzone ?? nie działa ci poprawnie zakładka wiadomości ?? wystarczy że klikniesz obojętnie gdzie i widzisz żółta kropkę a potem klikasz i czytasz
Z tym to jest różnie... Czasami nie dziala ze jak sie gdzies kliknie to ma sie zolta kropke. Ale ile razy jest tak ze czasami jak sie do kogos napisze to odpisze dopiero po 10 minutach? Jak dla mnie to tego w MFO wlasnie brakuje.
Zeby gdy ktos ci wysle wiadomosc to zostajesz ostrzezony jakims dzwiekiem. Wpadlem na taki pomysl bo czasami jest tak ze cos napiszemy do gracza a on odpisze dopiero za 20 minut. Oczywiscie opcje mozna bylo by wylaczyc w zakladce profil
Super pomysł :] tylko dźwięk mi nie działa x] ale mi sie takie cos przyda - i też jak ci nie pasuje to nic nie zaszkodzi przestawic w zakładce na ,,profli" NIE
Sprawdzanie czy jest nowa wiadomość w czasie ruchu po mapie było już gdzieś dyskutowane i były omawiane metody informowania o tym (aczkolwiek dźwięku chyba nikt nie zaproponował). A jeżeli proponujesz żeby dźwięk był grany bez konieczności wykonania ruchu (lub odświerzenia strony) to zdecydowanie nie, bo to zabiłoby serwer.
A jeżeli chodzi o informowanie kropką czy dźwiękiem, to już kwestia gustu, ja gram przykładowo w ogóle bez dźwięku.