przy rejestracji gdy musimy wpisać nick często nam sie zdarza że nick jest zajęty. trzeba więc od nowa wpisywać hasło i znowu i znowu jak w temacie proponuje wprowadzić taki drobiazg jak sprawdź nazwę. taka mała rzecz a cieszy ))
Level: 194
Wysłany: 30-07-2007, 18:28
Jestem na tak, chociaż wg mnie przyda się tylko nowym, bo np. jak robię nowe konto (po usunięciu starego) nazywam je tak samo jak tamto było nazwane. Ale chyba następnym razem zrobię wyjątek nazwę się Zabójcza Fioletowa Kropka
Tylko dlaczego nie sprawdzisz sobie wcześniej (zanim jeszcze usuniesz stare konto) w szukajce czy dany nick już istnieje skoro robisz nowe konto na tym samym świecie?
Choć już się zarejestrowałam to jestem caaałkowicie na TAK. A to dlatego, iż często muszę to robić na innych stronkach, gdzie trzeba się zarejestrować... Wpisuje...I od nowa polska ludowa (jak to mawia moja nauczycielka od fizyki)...
Choć już się zarejestrowałam to jestem caaałkowicie na TAK. A to dlatego, iż często muszę to robić na innych stronkach, gdzie trzeba się zarejestrować... Wpisuje...I od nowa polska ludowa (jak to mawia moja nauczycielka od fizyki)...
Czy nawet tu musisz gadać o szkole?? zatrzymaj to dla siebie.
A propo tematu, to tak, jeżeli nie zwolni servka, fajny drobiazg, a i nie zaklikasz sie tak bardzo wpisując setny raz te samo hasło, i inny nick.