Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 04-08-2007, 18:33 Ostatnie logowanie
Czy w profilu pod datą ostatniego logowania nie można umieścić godziny ostatniego logowania (godz. min. i ewentualnie sek.) ? Nikomu raczej nie będzie to przeszkadzało.
Dislaike ma racje.Takie informacje bardziej by pomagaly w atakowaniu ludzzi bo by sie wiedzialo o ktorej gracz(ofiara) expi.Na nie.Byc moze tez zwolnilo by to serv ale nie jestem pewnien
_________________ "Cel uświęca środki"
Shakal [Usunięty]
Wysłany: 04-08-2007, 20:30
Na nie , nikomu to nie pomoze a moze zaszkodzic . Dodatki dla gry powinny cieszyc wszystkich i serv by chyba zamulilo wiec jeszcze raz na nie
piszę komuś pw, widzę, że się już dziś logował... wracam na grę za 2h a on dalej jest offline i teraz nie wiem czy przeczytał to pw (lub widział poja/zapa do teamu) czy nie
mozna się dowiedzieć w jakich godzinach dana osoba się loguje a to ułatwi polowania
nikomu by to nie przeszkodziło a niektórym pomogło
piszę komuś pw, widzę, że się już dziś logował... wracam na grę za 2h a on dalej jest offline i teraz nie wiem czy przeczytał to pw (lub widział poja/zapa do teamu) czy nie
mozna się dowiedzieć w jakich godzinach dana osoba się loguje a to ułatwi polowania
nikomu by to nie przeszkodziło a niektórym pomogło
Więc jestem za wprowadzeniem godziny logowania.
1.To poczekasz...najwyżej wyślij pw jeszcze raz...
2.A ty byśchciał by ktoś na ciebie polował ?
3.Nie bo poco...przeczytaj wcześniejsze argumenty graczy to będziesz wiedział że to tylko zaszkodzi a "niektórym" pomoże
eh Bronk...
Bronkz napisał/a:
Wprowadzić heh jak ktoś ma multi to można również sprawdzić godziny logowań i porównać jak najbardziej na tak
patrz :
azxcpl napisał/a:
GM widzą kto się kiedy loguje, ale po co to wiedzieć zwykłym graczom ??