Mam pomysł na wprowadzenioe statusu online/offline przy nicku gracza w frormie zielonej/czerwonej lampki. Czerwona off, zielona on. Ułatwiło by to rozmawianie z graczami i z orientacją, co wy na to?
Mr iks [Usunięty]
Wysłany: 30-07-2007, 09:37
Przecie już jest takowa.
W profilu żółta-online i czerwona-offline.
I w przyjacielach czerwone-offline białe-online.
Dobry pomysł wiele razy mi sie zdarza że pisze do gracza a on jest już dawno offline
w takim razie spojrz w profil.... jedno klikniecie, a tyle moze zmienic ^^
Cytat:
jestem na TAK. kilka minut roboty i zaoszczedzi sie śmietnika na czacie bo ludzie beda wiedzieli ze nie gadaja do siebie:D
smietnik byl, jest i bedzie i zadne kropki na to nie poradza
a tak btw to jak to sobie wyobrazacie? bo jesli chodzi Tobie o mape, to przeciez jesli dana osoba jest offline nie widac jej...
jesli chodzi Ci o profil, to przeciez jest napis online lub offline...
jesli chodzi Ci o friends, to przeciez offline to czerwony napis, online bialy...
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Mam pomysł na wprowadzenioe statusu online/offline przy nicku gracza w frormie zielonej/czerwonej lampki. Czerwona off, zielona on. Ułatwiło by to rozmawianie z graczami i z orientacją, co wy na to?
Na tak
przy nam sie ,abyśmy nie gadali do ściany :] pozatym mogę szybko zobaczyć kto tam przed zamulkiem stoii i szybko zaatakowac