Witam.Mam kilka propozycje:
1.Usuniecie z rankingu niesprawiedliwych atakow&smierci-na malych lvlach,ludzie atakuja mniejszy tylko po to "bo chca miec medal niesprawiedliwych atakow".Niektorzy przez to nie moga normalnie walczyc,bo atakuje wyzszy lvl i w wiekszosci przypadkow wygrywa...
2.Przedioty specjalne-maly upek
Na poczatku gry dostajemy od Amorji ciasto dla Mistrza Solidusa.Wg mnie powinien to byc przedmiot specjalny-gracz na poczatku wiedzialby,ze takiego przedmiotu nie mozna sprzedac/stracic/uzyc.
3.Szukajka-eliminowanie graczy nieaktywnych wiecej niz np 1-2 tyg.
Wiele osob szuka ofiar przez szukajke,i natrafia na takie ,ktore sa nieaktywne przez duzo czasu...Powinno sie eliminowac takie osoby z szukajki.
4.Szukajka-eliminowanie osob z blokada.
Chcialem zglosci tez blad-atrybuty
zauwazylem ze jak chce podniesc jakis atrybut,np daje 100 ruchow
to jednego atrybutu dostaje 5,a drugi spada,ale np o....6
powinno byc tak ze spadajacy atrybut jest mniejszy o 20-30% od tego,ktorego chcemy podniesc
Jak bede mial jeszcze jakies pomysly/znajde bledy to dodam:)
Witam.Mam kilka propozycje:
1.Usuniecie z rankingu niesprawiedliwych atakow&smierci-na malych lvlach,ludzie atakuja mniejszy tylko po to "bo chca miec medal niesprawiedliwych atakow".Niektorzy przez to nie moga normalnie walczyc,bo atakuje wyzszy lvl i w wiekszosci przypadkow wygrywa...
2.Przedioty specjalne-maly upek
Na poczatku gry dostajemy od Amorji ciasto dla Mistrza Solidusa.Wg mnie powinien to byc przedmiot specjalny-gracz na poczatku wiedzialby,ze takiego przedmiotu nie mozna sprzedac/stracic/uzyc.
3.Szukajka-eliminowanie graczy nieaktywnych wiecej niz np 1-2 tyg.
Wiele osob szuka ofiar przez szukajke,i natrafia na takie ,ktore sa nieaktywne przez duzo czasu...Powinno sie eliminowac takie osoby z szukajki.
4.Szukajka-eliminowanie osob z blokada.
Chcialem zglosci tez blad-atrybuty
zauwazylem ze jak chce podniesc jakis atrybut,np daje 100 ruchow
to jednego atrybutu dostaje 5,a drugi spada,ale np o....6
powinno byc tak ze spadajacy atrybut jest mniejszy o 20-30% od tego,ktorego chcemy podniesc
Jak bede mial jeszcze jakies pomysly/znajde bledy to dodam:)
SaKe
Wszystkie te propozycje były
1. O ile mnie pamięc nie myli jest na TODO
2. Zbędne
3. Nie lepiej zaznaczyć tylko online
4. Przyda sie Ułatwi polowanie na graczy
Cytat:
1. Tak
2. Nie
3.Tak
4.Tak
Aha i wszystkie tematy juz byly... trzeba uzywac szukajki...
co do zaznaczania online to wiem,ale ja,na 2 i 3s szukam tez nieaktywnych graczy,ktorzy zostawiaja postacie gdzies na polach...i wtedy takich zabijam/probuje zabic:p
2. Niepotrzebne, każdy prędzej czy później się połapie...
3. Hmm, niektórzy nawet dłużej niż 1-2tyg, nawet pół roku... Przydało by się.
4. Również ok...