Propozycja:
Dodac w zakladce Pojedynki - tam gdzie sa niesprawiedliwe ataki i smierci - mozliwosc zobaczenia ostatnich 10-ciu walki z innymi graczami, obojetnie jaka walka: na mapie, pojedynek lub z turnieju.
Obok kazdego linku do walki byla by ikonka GM, zeby mozna bylo w razie czego raportowac podejzana walke.
W ten sposob gracze mogli by sami siebie kontrolowac, ograniczylo by to mocno przelewanie RGEI.
Jesli mialo by to spowolnic server to wolalbym zeby usunieto Niesprawiedliwe ataki/smierci z zakladki Pojedynki, a dodano te ostanie 10 lub nawet 20 walk.
Pewnie odezwa sie pseudo pr0 plejerzy w stylu: "glupi pomysl bo wszyscy zobacza moja super-hiper postac, jak walczy, jakie ma staty itp itd; i wcale nie chodzi mi o to ze lubie sobie przelac troche ranku z multi, aaaa poza tym spowolni to server"
Po co Jak gracz chce sie pochwalić walkami sam wyśle na chat lub wstawi w prezentację... Wg mnie nie potrzebna praca dla Admina po za tym spowolni serv jak zresztą powiedziałeś A tak w ogóle powinni wykasowac tą zakładkę pojedynki bo jest nie potrzebna
Jestem na NIE
Widze, ze nie rozumiesz tego pomyslu. Nie chodzi ochwalenie sie, tylko o mozliwosc kontrolowania przez samych graczy siebie nawzajem. Jesli kazdy bedzie mogl zobaczyc ostatnich pare walk , to kolesie zastanowia sie mocno przed robieniem walkow.
Co do spowolnienie serva:
Jest zakladka Raporty, a tam kilkadziesiat naszych walk, mozna zrobic tak ze kazdy gracz bedzie mial wglad do np. ostanich 10 naszych walk z tej zakladki.
Możecie mi powiedzieć o jakim obciążeniu serwa mówicie? ;> Nie widzę tu nic, co by mogło obciążyć serwer, chyba że gracze masowo rzucą się do oglądania tych raportów ;>
Po co mają to widzieć gracze? Niech tylko GMi mają taką możliowość, oni już sami sobie poradzą bez wyżej wymienianej "wspólnej kontroli". Jak sobie nie ufacie to nie grajcie. PROSTE.