Wysłany: 23-08-2007, 19:08 Aukcje ze starego kontynentu widoczne na nowym
Chodzi mi o to, zeby w Ballis można było sprawdzać własne aukcje ze starego kontynentu. Osobiście bardzo brakuje mi tej możliwości, bo zawsze jestem ciekaw po ile schodzą moje itemki na starym kontynencie.
Hehe mnie też to drażni ...
Ale skoro karawana nie działa, to aukcje obserwowane/własne też mogą być niewidoczne ...
Poza tym teraz jak chcesz sprawdzić ceną musisz pojechać na stary kontynent i ... zapłacić.
Przez co z gry znika nadwyżka kasy.
Więc jednak będę na nie.
PS. Zawsze możesz zapytać kumpla po ile idzie Twój itemik w innym miescie
Co do kumpli na posyłki to raczej im się nie będzie chciało mnie na bierząco informować po ile moj item idzie
Chyba za wcześnie wyskoczyłem z tym tematem, bo w ballis jest jak do tej pory niewielu ludzi, a 3/4 z nich nie jest aktywna na forum więc nie ma kto komentować.
Hmm ja powiem ze na 108 lvl jeszcze raczej nie pokonam tego ... no ... Servandesa ta ?
Ale jeżeli nie ma karawany to jestem na TAK
Ciekawi mnie ile podróż ta kosztuje
Całe 1kk...
Jesli komuś naprawdę zależy na zobaczeniu jakieś aukcji to zapłaci
EDIT
Cytat:
A nazwe bossa dobrze napisałem ?
Nie ... powinno byc "Servantesa"
A tak nawiasem mówiąc to myslę, że to specjalnie zostało tak zrobione, że nie widać aukcji z innego kontynentu ... żeby ktos musiał zapłacić za podróż ... Po to, żeby ubyło kasy w grze.
Ostatnio zmieniony przez Sintui 23-08-2007, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Pomysł mi się podoba może niejestem w ballis ale to by mnie tez drażniło niewiedziec jakie sie aukcje obserwuje to zgroza a ta cena za przepłyniecie jest <wow> więc jak najbardziej na TAK