Wysłany: 24-08-2007, 13:50 Zmiana E-maila Po Zablokowaniu Konta:)
Ja wnoszę o mozniwość zmiany e-maila po całkowitym zablokowaniu konta. Bo jestem w takiej sytuacji ze zaóważono, że mam multi mam teraz problem bo nie mogę skasowac konta z powodu zapomnianego hasła do konta.Jeśli Był Już Taki Temat Prosze o Zablokowanie Tego i o Nie Danie Mi Ostrzeżenia:) Z góry dziękuję Hisay.
Ja chce skasować tamte konto jak najszybciej:!: a zapomniałem hasło do e-maila prosze o pomoc jakiegoś GM-a
Coś takiego na PM.Do tego prosze być pisał normalnie.Albo zwykłą czcionką,albo jakąś ładną+bez Pisania Każdego Wyrazu Z Wielkiej Litery (zaóważono )
A i ja też jestem na tak
Sam myślałem że coś takiego już jest...
Nick: Druidek
Level: 16
Wysłany: 26-08-2007, 01:37
Zgadzam sie,bo jestem w takiej sytuacji,ze niestety,ale mam multi,i chce je usunac zeby grac tylko na 1 postaci,napisałem zażalenie,lecz GM wciąż nie odpisuje,wpisałem email-e np dsagda@wp.pl
Czemu nie...
Ja sam nigdy nie miałem zablokowanego konta i nie wiem jak to jest mieć je zablokowane
No a jak dodano teraz, że można skasować konto gdy ma bloka to i zmiana meila (gdy nie ma się hasła lub wpisano losowy meil) jest potrzebne...
Więc na tak
Ps.
Cytat:
[ Dodano: 24-08-2007, 15:03 ]
Po za tym fajny fotomontaż
W sumie to ja problemu nie widzę... najwięcej osób pisze tu, że ma multi i mają bana za to i chcą usunąć konto żeby móc grać na jednej postaci, ale nie pamiętają hasła do "poczty w 5 min" (zrobiona byle jak byle by była)... no cóż jedyne co do was mogę skierować to... MACIE PROBLEM... mogliście nie robić multi to by nie było problemu, ale jeśli chodzi ogółem o sprawę to pomysł jest dobry i jestem na tak
jeśli chodzi ogółem o sprawę to pomysł jest dobry i jestem na tak
jest jeszcze prostszy sposób, chyba to nawet było proponowane... - niech karą będzie nie jakiś tam ban, a po prostu usunięcie konta w grze - i po sprawie
Mnietuniema masz racje!! jestem za! potem zablokowane postacie nie sa usuwane przez graczy i jest ich coraz wiecej Gm powinien moc kasowac postac w takich sytuacjach
jeśli chodzi ogółem o sprawę to pomysł jest dobry i jestem na tak
jest jeszcze prostszy sposób, chyba to nawet było proponowane... - niech karą będzie nie jakiś tam ban, a po prostu usunięcie konta w grze - i po sprawie
a co jesli sprawa sie wyjasni a gm usunie konto ??
w jaki sposob wtedy on mu je odda??
uwazam ze zmiana e-maila po zablokowaniu kontoa to sluszny pomysl i bylby bardzo przydatny
calkowicie w 100% na tak
MapY [Usunięty]
Wysłany: 29-08-2007, 11:04
Simon08 napisał/a:
w jaki sposob wtedy on mu je odda??
przecież nie mówię że od razu - w mniejszych sprawach ma się czas na odwołanie - tu mógłby być nawet dłuższy,
a o e-mail można/trzeba się troszczyć przy rejestracji, po co potem takie zbanowane czy porzucone konta zombi mają obciążać grę?
no chyba że taka zmiana adresu byłaby dodatkową usługą - te pare mf-ów to też dobra kara
jak by było np. 30mf skraca kare o 30dni to sobie pomysl co to by było dla bogatych a bogaci i normalni prosci ludzie mają byc w tej gierce na równym poziomie