Często (gdy gramy magiem) wychodzimy na pole, zaatakują nas jakieś potwory i mana spadnie. Czasami sie pech przydarza i zatnie sie net Na wyższych levelach many mamy przeważnie na 3-4 ataki (nie mówie tu o lvl 70+) i gdy nie mamy pełnej many ktoś nas może zaatakować i nie pełna mana może przeważyć szale na strone przeciwnika. Proponuje zrobić tak żeby przy pierwszym ruchu z miasta nie atakują nas potwory... Przykład : http://img294.imageshack....creenmfore8.jpg
Pomysł taki sobie ,magiem nie jestem więc nie wiem jak to jest .Nie sądzę jednak że to sie przyda. Jeśli jednak innym to potrzebne to można wprowadzić.
pomysl bez sensu - klikniecie 'ulecz sie' naprawde trwa sekunde zaraz po wyjsciu wiec nie wiem co za problem.. no chyba ze grasz z wlacoznym podgladam raportow z walk przeciwko potworkom.. ale to juz jest Twoja decyzja
Byłem kiedyś magiem, ale zrobiłem resa i jestem wojem. Mi się nigdy taka sytuacja nie zdarzyła, aczkolwiek waktycznie walka z niepełną maną jest troszke nie fair, bo jeśli woja mag nie zdąży załatwić przed maną to woj przejmuje inicjatywe i tutaj tylko dobrze rozdane staty na szybkość mogą przesądzić oraz o szczęściu woja. Jeśli faktycznie net sięzacina i mana jest niepełna to jestem za.
Hmm kolejne ułatwienie ?
nabij kilka lvl'i lub nie wychodź z miasta, lub ustaw inte tak, by brała manę już po 1 ataku ...
W ostateczności możesz zmienić neta
W MFO liczy się refleks ... a jak jesteś wolny to Twój problem ...
Profesja: Wojownik
Wysłany: 07-09-2007, 16:24
Mi jakoś się nigdy nie zdarzyło żebym nie zdążył dopełnić many przed atakiem innego gracza a neta nie mam zachwycającego... Tak czy inaczej nie robię tego za szybko a sie udaje.
zla propozycja moim zdaniem za duz propozycji ulatwien jest tej gry
W propozycjach raczej się proponuje, żeby coś zaproponować by ułatwić grę
Zgadzam się z Czarnuchem Kactu(ss)em Zbyt duże ułatwienie dla anty
Ehh, jak masz problemy z netem, to nie nasz problem. Mówi się trudno PECH