Profesja: Wojownik
Nick: Pir s3
Level: 39
Wysłany: 13-09-2007, 17:30 Mała Propozycja :)
Istnieje już doświadczenie i ranking zdobyte w ciągu 24 godzin. Proponuje nowe kategorie. Np.
liczba wygranych z potworami w ciągu 24H.Liczba przegranych z graczami w ciągu 24H itp itd. Co o tym sądzicie
Po co ?
Idiotyczny pomysł.
Na nie.
[nie banujcie za brak uzasadnienia ! :F
ale pytam się "po co to" gdyż jest to idiotyczny pomysł wprowadzający bajer nikomu nie potrzebny ]
Pir, daj sobie spokój z propozycjami na tym forum, tu duża większość to same dzieci neo, które umieją pisać tylko "niueeeee poo coo", więc nie ma sensu zakładać nowych tematów.
Jezus, tu są same "po co" albo "nie", więc nie rozumiem po co tu ktoś ma się wypowiadać, połowa tutaj to pisze, żeby nabić posta. Zresztą... Po co jest rank zdobyty w 24h ? Po co jest exp zdobyty w 24h? Po co w ogóle jest MFO? Po co ten dział skoro wszyscy piszą nie...(prawie wszyscy.)
Jezus, tu są same "po co" albo "nie", więc nie rozumiem po co tu ktoś ma się wypowiadać, połowa tutaj to pisze, żeby nabić posta. Zresztą... Po co jest rank zdobyty w 24h ? Po co jest exp zdobyty w 24h? Po co w ogóle jest MFO? Po co ten dział skoro wszyscy piszą nie...(prawie wszyscy.)
To dlatego że więszkośc pomysłów "nam" sie nie podoba... np. u mnie pomysł musi mi sie max podobać żeby dać TAK jak tylko troche to 50/50 itd dajcie jakiś cool pomysł to bedą same TAk a TAk to mówimy NIE
Nie mów "nam" bo po połowa nie czyta nawet propozycji tylko pisze "nie". Powiedz mi... wypowiedziałeś się kiedyś pozytywnie na temat jakiejś propozycji? Wątpię... Myślisz, że jeśli będziesz się wypowiadał tylko negatywnie na propozycje ludzi z forum którzy nie są wyższej rangi na forum, bądź w grze (bo u tych oczywiście wszystko cacy). Nie uważaj, że jesteś taki inteligenty...
Co do pomysłu :
Zastanów się bardziej
Po co komu przegrana z graczami w ciągu 24 H ?
Cieszyłbyś się z takiego medalu ? chciałbyś,żeby uważano Cię za tak słabego gracza,że tylko taki medal zdobywasz ?
Torax napisał/a:
Po co w ogóle jest MFO ?
prosta odpowiedź
Jednym się podoba i widzą w tej grze plusy jak i minusy,które im nieprzeszkadzają tak bardzo i potrafią spokojnie poczekać na ich rozwiązania.
Torax napisał/a:
Nie mów "nam" bo po połowa nie czyta nawet propozycji tylko pisze "nie". Powiedz mi... wypowiedziałeś się kiedyś pozytywnie na temat jakiejś propozycji? Wątpię... Myślisz, że jeśli będziesz się wypowiadał tylko negatywnie na propozycje ludzi z forum którzy nie są wyższej rangi na forum, bądź w grze (bo u tych oczywiście wszystko cacy). Nie uważaj, że jesteś taki inteligenty...
W tym dziale każdy powinien mieć WŁASNE ZDANIE ...
Wykazać się asertywnością i nie pisać jestem na Nie bo ktoś wyżej też był
Po co w ogóle jest MFO ?
prosta odpowiedź
Jednym się podoba i widzą w tej grze plusy jak i minusy,które im nieprzeszkadzają tak bardzo i potrafią spokojnie poczekać na ich rozwiązania.