Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Lista graczy, czachy oraz multialarm (tylko s3)
Autor Wiadomość
Taydanos-Blade 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Maverick
Level: 10
Wysłany: 19-09-2007, 20:21   Lista graczy, czachy oraz multialarm (tylko s3)

Cześć!! Mam 3 propozycje:
1. Po boku, jak jest lista graczy, to mamy tak: Tych ludzi co mozna atakować teraz(atakuj), Tych co mają prota na ileś minut z góry na dół malejące, i reszta. Moja propozycja polega na zmianie kolejności wymieniania listy: tak, aby najpierw było atakuj a potem rosnąco minuty prota. Zapewne nie rozumiecie więc wyjaśnię:

1wszy gracz atakuj
2gi gracz atakuj
3 gracz 60 min
4 gracz 57 min

TAK JEST TERAZ/\

1wszy gracz atakuj
2gi gracz atakuj
3ci gracz 1 min
4ty gracz 2 min

TAK MOGŁO BY BYĆ

To moja pierwsza propozycja... ułatwiła by ona znacznie PvP

2. Druga propo dotyczy czach: Wielu graczy wkurza się gdy padnie od ludi z czaszkami(czyli na wyzszym poziomie). Jest to Nie fair, dlatego proponuję BANOWAĆ np. na 10 dni graczy z 5+ zabójstwami słabszych poziomów, co ograniczy Czachy. Ludzie przestaną je kolekcjonować, przy czym gra będzie milsza.

3. Anarchy world To świat w którym dozwolone jest prawie wszystko. Dlatego prawie, bo nie można zabijać siebie, przesyłać sobie pieniądze ipt. Dokładniej nie tylko sobie, ale np. bratu grającemu na moim komputerze, który chce mi przesłać trochę pieniędzy. na s2 i s1 nie jest to dozwolone, ale Anarchiczny świat mógłby tego nie mieć;] Lepiej by się grało ;] pozdro

`Patryk 
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 19-09-2007, 20:31   

Co do tego :

Taydanos-Blade napisał/a:
1wszy gracz atakuj
2gi gracz atakuj
3ci gracz 1 min
4ty gracz 2 min

TAK MOGŁO BY BYĆ

to by mogło sie przydać ale
Taydanos-Blade napisał/a:
2. Druga propo dotyczy czach: Wielu graczy wkurza się gdy padnie od ludi z czaszkami(czyli na wyzszym poziomie). Jest to Nie fair, dlatego proponuję BANOWAĆ np. na 10 dni graczy z 5+ zabójstwami słabszych poziomów, co ograniczy Czachy. Ludzie przestaną je kolekcjonować, przy czym gra będzie milsza.

Niech te "noobki" grają jak chcą i za to bana nie dadzą (prędzej ty dostaniesz jak ich powyzywasz >< ) i ten pomył nie przejdzie

Co do 3 pomysłu świat "Anarchy" jest na nim jak napisałeś prawie wszystko , pomyśl jakby sie zakładało się nowe konto i nabijało do 5lvla (oczywiście by sie wybierało maga bo gemy można sell) to jak sie pokona rapsa i sprzeda wszystko to ma sie do 13k golda . Dla mnie nabiciu 5lvli to kwestia 15min wiec to by było za łatwe wzbogacanie się

Podsumowujac :
Pierwszy pomysl fajny i by sie przydal || na TAK
Drugi pomysl nikt nie bedzie banowal osob za czachy || na NIE
Trzeci pomysl za szybko mozna bylo by sie wzbogacic >< || na NIE

Pitazboras 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 220
Wysłany: 19-09-2007, 21:32   

Pierwszy pomysł jest o ile pamiętam na liście TODO.
Drugi raczej nie wejdzie, bo atakowanie niższych poziomów jest zgodne z regulaminem i nie widzę powodów, żeby to zmieniać.
Trzeci z kolei też raczej nie wejdzie, a to dlatego, że te trzy światy tak naprawdę niczym się nie różnią, tylko GM nie każą za niektóre przewinienia. Podejrzewam, że taki jest zamiar administracji, żeby nie wprowadzać żadnych zmian w silniku trzeciego świata.

Gold Player 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 52
Wysłany: 20-09-2007, 07:15   

Pirwszy pomysł popieram, bo lepiej jest widzieć kogo za chwilę będzie można atakować, drugi pomysł jest zdecydowanie dla mnie za ostry, moim zdaniem wystarczą czaszki, a trzeci pomysł mi się podoba chociaż mamy walczyć z nadmiarem kasy a nie zyskiem to jednak podoba mi się :razz:

www.rycerz.pl

~Fret~ 
Użytkownik

Wysłany: 20-09-2007, 07:51   

1.Sortowanie listy "battle" jest na TODO
2.Oj kolejny który chce banować ;] Nie jeden chciał to zrobić i każdemu się nie udało g:> Pomysł oczywiście na nie...Jak powiedział Pit zabijanie słabszych jest zgodne z regulaminem więc nie można za to banować g:>
3.A od czego są koledzy?Prawda jest taka że na s3 można grać nieuczciwie tylko jeżeli:
a)Ma się kolege
b)Ma się 2 komputery g:>

GeeR
[Usunięty]

Wysłany: 27-09-2007, 00:18   

Cytat:

gracze którzy za atakują słabszy lvl po 3 razach dostają czaszki wtedy odpłacają im się większe lvl więc to jest Fair

Co do 1. Pomysł naprawde dobry :)
Cytat:
Lepiej by się grało ;] pozdro

Co do 3. Lepiej by się wcale nie grało :572:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi