Nonsens. Mam na 3św. multi (4 konta teamowe) i tym najnizszym lvlem nie mam żadnej wygranej ,a 18 przegranych... skąd się wzieły ? ANO... jak wygrywam TvsT to NIE dodaje mi do wygranych z graczami walki .. a jak przegram ... porażke dodaje ?
CO WY NA TO ABY TO ZMIENIĆ ...
albo
- niedodawać za wygrane i przegrane TvsT do walk z graczami
lub
- dodawać wygrane TvsT i przegrane walk z graczami ...
bo np. taki mediateh ? dba o staty z graczami ,a jak przegra kilka walk to już ma np. wiecej przegranych TvsT niz z graczami...
A czy te przegrane walki to nie były przypadkiem walki 1vsT? Bo te na pewno są dodawane do przegranych i słusznie. Nie zauważyłem żeby walki TvsT były dodawane do walk gracza.
No właśnie niestety są dodawane 1vsT i TvsT ... A gdy jest 4vs2 to co ma biedny 1 gracz poradzić ?? Pokonać 4 ,że by mu porażki nie doliczono na 1wszych lvlach mam 1 wygraną i !! 18 !! Przegranych ... mimo ,iż ZAWSZE stoje w teamie (na św.3 mam 4multi i stoje : ])
Czy ten temat przypadkiem nie powinien być w dziale "Błędy"?
Nie ,bo tak jest , a ja Proponuje ,że by albo było sprawiedliwie (walki TvsT , 1vsT Wygrane jak i przegrane dodawane - nie tylko przegrane) czy wogóle nie dodawać walka TvsT , 1vsT
...
nawet nie zauwazylem... raczej jestem za, ale i tak to drobnostka... bo te wygrane walki nie sa najwazniejsze
(nie porównuj do mediateha )
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Jestem za wiem cos o tym jak wygram do mi do walk win nie dodaje a jak przegram to odrazu sie pokazuje . Najlepiej niech wcale sie nie dopisuje do wygranych i przegranych walk teamowych lub jak dopisuje to do obu
_________________ `Patryk/Shakal , s4 Uwazaj
Kales [Usunięty]
Wysłany: 23-09-2007, 12:24
Ten dział wydaje mi sie że powinien być w dziale błędy:d:P
A czy to takie potrzebne ja np. mam więcej procent przegranych niż wygranych a i tak jestem dobry zawsze mam teraz powyżej 2k punktów rankingowych poza tym to dobra zmyła dla innych bo myślą że jak masz dużo porażek to jesteś słaby