Jednakże jest pewna komplikacja co do samego tematu, a mianowicie
punkt 18 wewnętrznego regulaminu działu "Propozycje",
który wyraźnie zabrania tworzeniu tematów o jednowyrazowych
nazwach z których ciężko się domyślić o co chodzi w danym temacie.
Sorki ale nie wiedziałem za bardzo jak to nazwać, ale dałem podtemat co wszystko wyjaśnia dlatego proszę o niekaranie mnie
Od czego się ma liste "przyjaciele"? ale mogło by się przydać wiadomo, że missclicki się zdarzają dlatego jestem za. Ciekawe czemu jeszcze tego nie było to takie "zwykłe"
_________________ Naruto Fan. Naruto Rox. Naruto RlZ
Od czego się ma liste "przyjaciele"? ale mogło by się przydać wiadomo, że missclicki się zdarzają dlatego jestem za. Ciekawe czemu jeszcze tego nie było to takie "zwykłe"
"Czasami najprostrze rzeczy są rzeczami najtrudniejszymi", a poza tym MF już jest na tyle dobrą grą, że jakieś wielkie modyfikacje nie są potrzebne
Dobry pomysł
Ja jak stałem przed miastem z moim kolegą z timu ktoś mnie prosił bym dał zaproszenie więc wszedłem w team i wysłałem...
Potem chciałem wejść w profil przez team mojego kolegi co staliśmy przed miastem i niechcący go wyrzuciłem i ktoś mnie zaatakował i przegrałem
Dlatego popieram pomysł