ciesze sie ze tyle osob jest na tak ale jak jest druzyna od 0 pkt to niech tak zaostanie tylko zeby ,mozna bylo kombinacje robic jako tag np -.- , q-.-p, ^NK^,*NK*
poprostu ladnie to wyglada
Zasrany ksero ksero ksero ksero.
Podpis Ksero
Przykładowy tag ksero
Część nicku Ksero
koniec tego.
Jestem na tak, sam mam team no i długo myślałem, jaki dać TAG. Wcześniej nie było tego problemu, miało sie powiedzmy "*oOo*" (to tylko przykład!) i już
Sugerujesz, że MF byłoby ciekawsze, gdyby w tagach można było umieszczać te śmieszne krzaczki? Chyba coś ci się pomyliło ;> Ale jak chcesz, to możemy o tym podyskutować ;p
ciesze sie ze tyle osob jest na tak ale jak jest druzyna od 0 pkt to niech tak zaostanie tylko zeby ,mozna bylo kombinacje robic jako tag np -.- , q-.-p, ^NK^,*NK*
poprostu ladnie to wyglada
Zasrany ksero ksero ksero ksero.
Podpis Ksero
Przykładowy tag ksero
Część nicku Ksero
koniec tego.
Jestem na tak, sam mam team no i długo myślałem, jaki dać TAG. Wcześniej nie było tego problemu, miało sie powiedzmy "*oOo*" (to tylko przykład!) i już
wiem ze to NK byla twoja nazwa tylko ja np podaje nieburz juz sie... bo to glupie zzebny o przyklad sie klucic a jak niechcesz to np *eeR* itp boze... podpis jest ksero ale bedzie nowy... napisalem do yeaha i postara sie cos zrobic wiec juz powiem brzydko niepluj sie prosze:) i nieobraz sie za slowo niepluj sie ...
Profesja: Wojownik
Nick: FeaR
Level: 23
Wysłany: 06-10-2007, 13:23
No tak różne krzaki itp można było by włożyć
Może w końcu zaczeli by myślec nad fajnym Tagiem jest bardzo dużo możliwości pozatym dużo ludzi popiera już to
Chociaż żeby były możliwe te znaki z Klawiatury( !@#$%^&* )
a potem szukaj drużyny... i wpisuj tą kombinacje.. pamiętając czy & było przed czy po * a może jeszcze za # ...
OMG... ludzie, tag nie jest po to żeby ładnie wyglądał, tylko po to żeby odróżniał jeden team od drugiegi i po to, żeby ludzie wiedzieli że jesteś z danego teamu.
opanujcie sie.
a potem szukaj drużyny... i wpisuj tą kombinacje.. pamiętając czy & było przed czy po * a może jeszcze za # ...
OMG... ludzie, tag nie jest po to żeby ładnie wyglądał, tylko po to żeby odróżniał jeden team od drugiegi i po to, żeby ludzie wiedzieli że jesteś z danego teamu.
opanujcie sie.
to w jest dla estetyki ale jak nie to co ty na to zeby byly przyjacielskie druzyny?
tz Przyjaciele
nsnvdjkv (przyklad)
vsndjvnsj (przyklad)
vnsdklnsdv (przyklad)
Druzynowi przyjaciele
fbdjkbnfdjb (przyklad)
dfjkbndfjbnfd (przyklad)
nbdfdlbd (przyklad)
Przyjacielska druzyna
jcn(przyklad)
fgfkg (przyklad)
nvdjv (przyklad)