Wpadłem na pewien pomysł. NA liście TODO bodajże jest wspólna inteligencja dla calej druzyny prawda? Prawda No więc pomyślałem że jezeli team jest teamem to może by tak w inteligencji drużynowej zrobić tak ażeby magowie którzy używają leczenia mogli leczyć innych członków z teamu. chyba zrozumieliście o co mi chodzi???
p.s. Jestem otwarty na wszelką krytykę.
NA liście TODO bodajże jest wspólna inteligencja dla calej druzyny prawda?
według mnie - nieprawda teraz masz "Walki z graczami, także drużynowe" - zniknie także drużynowe (nowy skrypt}
Dlatego napisałem "bodajże"
Susek [Usunięty]
Wysłany: 21-10-2007, 02:45
Cytat:
No więc pomyślałem że jezeli team jest teamem to może by tak w inteligencji drużynowej zrobić tak ażeby magowie którzy używają leczenia mogli leczyć innych członków z teamu. chyba zrozumieliście o co mi chodzi???
Jak to będzie wyglądało.
Gracz XXX użył leczenie Y i uleczył gracza YZYZ
Nie wiem czy to potrzebne, ale jeżeli team nie ma maga to już ma mieć mniejsze szanse ?
Profesja: Wojownik
Nick: Cron
Level: 1
Wysłany: 21-10-2007, 15:41
No dobrzze dajcie spokój to nie gra typu silkroad że jest clerik i on wszystkich leczy
chodz muszę przyznać że fajnie by tak było poleczyć sobie team tylko byłby kłopot z ustawieniem inty koleś traci 40hp ty wszystkich uleczasz?
No cóż ja jestem jak najbardziej na tak no ale zobaczymy
_________________ Charakterystyka || Już dwa lata na forum MF || Wielki powrót do mfo
Nie bo wtedy był by typ w temie np 20lvl i 50 i ten 50 miał bymiksylv2 i tamtego leczył i tamten by miał spore korzyści, wiąze sie z tym sporo przekrętów. Jestem na NIE;]
Jestem zdecydowanie na nie.
A tak w ogóle moim zdaniem powinno coś sie zrobić z tymi team'ami,w którcyh jest np.10 level,a w nim stoi sobie 70 level.Max powinna być różnica 10-15 leveli,nie więcej.
Wpadłem na pewien pomysł. NA liście TODO bodajże jest wspólna inteligencja dla calej druzyny prawda? Prawda No więc pomyślałem że jezeli team jest teamem to może by tak w inteligencji drużynowej zrobić tak ażeby magowie którzy używają leczenia mogli leczyć innych członków z teamu. chyba zrozumieliście o co mi chodzi???
p.s. Jestem otwarty na wszelką krytykę.
jak najbardziej na nie .
Pomyśl jestem w drużynie z 120 lv np. i on ma miksy życia5 i co walczymy z jakąś inną drużyną i oni padają bo tamten gracz mnie leczył.
Zbyt wielkie ułatwienie dla graczy z mniejszymi lv .Tak jak napisali koledzy