1. Jeden z najlepszych pomysłów na forum jakie czytałem Oczywiście jestem na TAK bo przy długich walkach np. przy serafinie#3 troche to jest męczące
2. Jak najbardziej na TAK. Kiedyś mi sie zdarzyło że Shivie zostało 400 hp i ja zamiast użyć miksa życia lv 4 to użyłem lv 2 Ta propozycja zmniejszy o 99% miss clicki
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 23-09-2007, 11:51
swietny pomysl . przydal by sie jeszcze znaczek jakis co dezaktywyje np. miksa many (kwadracik czy cos) i nawet jak sie kliknie to nie wejdzi i woj by sie nie pomylil i zeby mozna bylo to odblokowac w trakcie walki (zeby mag nie zrobil sobie lipy) i zamias dezaktywowac eliksir,miks many dezaktywuje. i mag nie klikal by na atak przez przypadek.
Świetny pomysł. Chciałbym, aby admin się wypowiedział w tym temacie, bo nie wiem czy przechodzić arenę teraz, czy też dopiero po wprowadzeniu tej opcji
Hehe wlasnie na s3 walczylem z Duchami Gothar i zgadnijcie co sie stalo . Zamiast miksty zycia uzylem miksturke many . 20 minut stracilem nie mowiac juz o miksturkach . Skoro Tomi uwazasz ze to dobry pomysl to zapodaj go na liste TODO i zamknijecie temat.
Brawa dla pomyslodawcy
ja jestem na tak na oba pomysly poniewaz gdy walczylem z drzewcem to uzylem przez przypadek ze 2 eliksiry a i tak przegralem bo uzylem potem kawalka kaktusa ;/